Cardi B:

Betaler regningene til hele familien

- Jeg prøver alltid å gjøre ting billigere.

SKYHØYE REGNINGER: Rapperen Cardi B skal være hovedforsørger for hele familien sin, og har rundt 2,5 millioner kroner i utgifter hver måned. Foto: NTB Scanpix
SKYHØYE REGNINGER: Rapperen Cardi B skal være hovedforsørger for hele familien sin, og har rundt 2,5 millioner kroner i utgifter hver måned. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

For noen år siden var det knapt noen som hadde hørt om den amerikanske artisten Cardi B (26). Rapperen, som egentlig heter Belcalis Almanzar, ble en enorm hit da hun i 2017 slapp debutsingelen «Bodak Yellow».

I en mannsdominert bransje skilte hun seg ut med rappingen sin, og at hun attpåtil hadde en spennende bakgrunn, gjorde henne til et interessant intervjuobjekt for pressen.

For ikke veldig mange år siden var den nå godt kjente rapperen å finne boende på gata. Der tjente hun inn penger til livets opphold ved å jobbe som stripper.

Ifølge nettstedet Wealthy Gorilla er stjernens formue i dag på omtrent åtte millioner dollar, noe som tilsvarer over 68 millioner norske kroner.

Saken fortsetter under bildet.

DRAMA PÅ DRAMA: Artist Cardi B har tidligere tatt bladet fra munnen i hissige videomeldinger til rapstjerna Nicki Minaj. Video: Instagram @cardib / NTB Scanpix / Ingrid Cogorno Vis mer Vis mer

- Forsørger familien

Tirsdag postet artisten en video på Twitter, som senere ble slettet, der hun avslørte at hun bruker rundt 300 000 dollar, eller 2,5 millioner norske kroner, hver måned på sin ekstravagante livsstil. Hun gjorde også et poeng av at hun er nødt til å betale hele 45% i skatt hver måned.

Og ikke nok med det, men hun skal visstnok betale regninger for hele familien sin i tillegg.

- Artister som meg, og mange rappere jeg kjenner, de forsørger bokstavelig talt hele familien sin, sa hun i videoen, før hun fortsatte:

- Og dette kan man ikke trekke fra på skatten, for skattemyndighetene anser ikke slik som forretninger. På toppen av dette, så koster det penger å være artist, se bra ut for fansen og gjøre all denne dritten slik at alle blir fornøyde.

Saken fortsetter nedenfor.

- For meg for eksempel, så er regningene på rundt 300 000 dollar hver eneste måned, og jeg prøver alltid å gjøre ting billigere, men det går bare ikke.

Gjengkriminalitet

Cardi begynte å snakke om penger etter at noen nettroll hadde kritisert kjendiser for å bruke store summer på dem selv, i stedet for å donere bort penger til en god sak.

- Jeg hater når kjendiser gjør noe veldig ekstravagant, og det er mennesker i kommentarfeltet som sier «du burde donert bort de pengene» eller «vi beveger oss i feil retning, du kunne ha brukt de pengene på dette eller dette». Da tenker jeg bare: Hvem er du til å fortelle folk hva de skal bruke pengene de har jobbet hardt for på?

Saken fortsetter nedenfor.

USJENERT: Rapperstjernen har tidligere måtte forsvare seg etter en twerke-video. Bilder fra Youtube. Vis mer Vis mer

Derimot er det ikke mange månedene siden blant annet Daily Mail meldte at Cardi hadde donert 8000 dollar, nesten 70 000 norske kroner, til en familie etter at en 15 år gammel gutt på tragisk vis ble drept i et gjengoppgjør i bydelen Bronx i New York.

Hun har selv vært involvert i gjengkriminalitet, og har hevdet å ha vært et medlem av Bloods siden hun var 16 år gammel.

I fjor havnet 26-åringen i bråk med rivalgjengen Crips etter et Instagram-innlegg. På bildet hadde hun på seg en blå pelsjakke, fargen Crips ofte assosieres med, og stjernen skrev at hun egentlig hatet fargen, men at jakka var så kul at hun bare måtte ta den på seg.

Etter hendelsen skal hun ha fått flere dødstrusler fra gjengrivaler i Los Angeles.

Saken fortsetter under bildet.

RIVAL: Denne jakken fikk Cardi B bråk for å ha på seg av gjengen Crips, som er rivaler til hennes egen gjeng, Bloods. Foto: NTB Scanpix
RIVAL: Denne jakken fikk Cardi B bråk for å ha på seg av gjengen Crips, som er rivaler til hennes egen gjeng, Bloods. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tilbringer tid med eksen

I april i fjor kom den hyggelige nyheten om at 26-åringen ventet barn. Dette kunngjorde rapperen selv under under en opptreden på det amerikanske TV-showet «Saturday Night Live».

Bare en uke etterpå forsnakket artisten seg i et intervju og røpet at babyen var en jente, og tirsdag 10. juli kom datteren Kulture Kiari Cephus (7 mnd.) til verden.

Dette avslørte Cardi B selv for sine over 40 millioner følgere på Instagram.

Datteren har hun sammen med sin ekskjæresten Offset, eller Kiari Kendrell Cephus (27), som han egentlig heter. Paret giftet seg i all hemmelighet i 2017.

I et videoklipp på Instagram har musikeren tidligere fortalt at hun og Offset hadde hatt problemer i ekteskapet over en lengre periode.

- Jeg har forsøkt å få det til å fungere med faren til barnet mitt en stund nå. Vi er gode venner og businesspartnere. Han er en person jeg alltid kan prate med og det er fortsatt mye kjærlighet mellom oss, men det har ikke fungert på lenge, delte Cardi B åpenhjertig med følgerne sine.

Videre påpekte rapperen at det ikke er noen sin feil, men at paret bare hadde vokst fra hverandre.

Saken fortsetter nedenfor.

GLADE I HVERANDRE: Det tidligere paret skal visstnok prøve å få forholdet til å fungere igjen. Foto: NTB Scanpix
GLADE I HVERANDRE: Det tidligere paret skal visstnok prøve å få forholdet til å fungere igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå later det imidlertid til at duoen er i ferd med å finne tilbake til hverandre.

I et intervju med People nylig avslørte Cardi at de har tilbrakt mye tid sammen den siste tiden.

- Jeg er mye med ham og vi snakker sammen hver dag. Vi gjør vår greie. Det tar tid å få ting til å funke. Du vet, sex og det at vi henger sammen gjør ikke at alle problemer er løst. Det tar tid, og det er både et ekteskap, barn og familie involvert, sa hun.

LES OGSÅ: - Slik skal de finne tilbake til hverandre igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer