Owen Wilson:

Betaler millioner for datter han aldri har møtt

Ønsker ikke å ha noe forhold til datteren Lyla (1).

OPPTATT: Owen Wilson er aktuell med filmen «Marry Me» sammen med Jennifer Lopez (t.h.). Sin lille datter setter han av økonomiske midler til, men ønsker ikke å ha noe forhold til henne. Foto: NTB scanpix
OPPTATT: Owen Wilson er aktuell med filmen «Marry Me» sammen med Jennifer Lopez (t.h.). Sin lille datter setter han av økonomiske midler til, men ønsker ikke å ha noe forhold til henne. Foto: NTB scanpix Vis mer

I høst vekket Hollywood-stjernen Owen Wilson (51) stor oppmerksomhet, da hans ekskjæreste Varunie Vongsvirates uttalte til Daily Mail at han ikke har noe med deres felles datter, Lyla (1), å gjøre.

- Owen har aldri møtt Lyla. Aldri. Han hjelper til økonomisk, men det handler ikke om det. Lyla trenger en far, fortalte hun til tabloidavisen.

- Det er ironisk hvordan han får alle disse rollene som pappa. Han spiller far i sin nyeste film også, men har aldri truffet sin egen datter, påpekte hun videre.

Nå har Radar Online avslørt hvor mye penger «Zoolander»-stjernen faktisk bidrar med til sin lille datter.

Store summer

Nettstedet viser til rettsdokumenter der det fremgår at Wilson og ekskjæresten har kommet frem til et forlik, der skuespilleren har gått med på å betale Vongsvirates hele 25 000 dollar i måneden i barnebidrag - eller omtrent 228 000 norske kroner. I løpet av ett år blir dette i overkant av 2,7 millioner kroner.

I tillegg må han punge ut et engangsbeløp på 70 000 dollar for datteren - rundt 640 000 kroner.

Dessuten gikk Wilson med på å betale Vongsvirates 35 000 dollar for hennes rettsutgifter, samt 35 000 dollar for en fødselscoach og en nattpleier hun ansatte - altså nok et samlet beløp som tilsvarer drøye 640 000 kroner.

View this post on Instagram

Garden of Eden

A post shared by Varunie (@varunie) on

Ifølge den rettslige avtalen Radar Online henviser til, får Varunie Vongsvirates fullstendig ansvar for datterens helse, utdanning og velferd. Owen Wilson skal på sin side betale for barnets helseforsikring gjennom sin forsikringsdekning i fagforeningen Screen Actors Guild.

I avtalen heter det også at de to foreldrene, som tilsynelatende ikke har noen kontakt i dag, ikke skal snakke nedsettende eller stygt om hverandre foran barnet.

- Skiftet telefonnummer

«The Grand Budapest Hotel»-stjernen, som har tre barn med tre ulike kvinner, har hele veien gjort det klart at han ikke har noe behov for å være involvert i livet til verken ekskjæresten eller deres felles datter.

Vongsvirates og Wilson skal ha datet av og på en god stund før de brøt med hverandre for godt. Ekskjæresten søkte om en farskapsbegjæring i slutten av mai 2018, før datteren ble født. I sitt svar i starten av juli samme år, svarte skuespilleren at han ikke ønsket besøksrett i det hele tatt, skriver Radar Online.

STJERNE: Owen Wilson har spilt i en rekke populære komedier. Her i en scene fra «Wedding Crashers» sammen med Vince Vaughn (t.v.). Foto: Richard Cartwright/ New Line/ NTB scanpix
STJERNE: Owen Wilson har spilt i en rekke populære komedier. Her i en scene fra «Wedding Crashers» sammen med Vince Vaughn (t.v.). Foto: Richard Cartwright/ New Line/ NTB scanpix Vis mer

Datteren Lyla ble født i oktober i fjor, og en farskapstest bekreftet at Owen Wilson var jentas far. Ifølge Page Six tok han testen i forkant av fødselen, men han har altså aldri møtt henne.

- Da Varunie fortalte Owen at hun var gravid, ble han ikke glad, og det var siste gang de snakket sammen. Han skiftet telefonnummer, har en kilde hevdet overfor Radar Online.

Vis mer

Fikk barn med nok en eks

I tillegg til sin lille datter, er Owen Wilson far til to sønner som han derimot skal ha god kontakt med.

Med ekskjæresten Jade Duell (36) har han sønnen Robert Ford (8). Han og Duell brøt med hverandre i 2011, bare et halvår etter fødselen.

Da «Wedding Crashers»-stjernen ble far for andre gang, lignet situasjonen en del på den som oppsto mellom ham og Varunie Vongsvirates: Han var ikke i et forhold med kvinnen som ble gravid, men den gang inntok han tilsynelatende en mer positiv innstilling til det forestående foreldreskapet.

FIKK BARN SAMMEN: Caroline Lindqvist og Owen Wilson ble foreldre sammen i 2014. Her er de avbildet i 2005. Foto: All Over Press
FIKK BARN SAMMEN: Caroline Lindqvist og Owen Wilson ble foreldre sammen i 2014. Her er de avbildet i 2005. Foto: All Over Press Vis mer

Det var stjernens personlige trener, svenske Caroline Lindqvist, som ble gravid. Det resulterte i sønnen Finn (5).

- Owen og jeg bestemte oss for å få barnet sammen selv om vi ikke er i et forhold eller planlegger å starte et forhold. Vi er to gode venner som får barn sammen, og vi gleder oss til å bli foreldre i slutten av januar, har Lindqvist fortalt, ifølge Contactmusic.com.

Se dette innlegget på Instagram

Say hello to Lyla 👶 3 months to go! 😍

Et innlegg delt av Varunie (@varunie)

Da graviditeten til Varunie Vongsvirates ble kjent i fjor sommer, uttalte en kilde til US Weekly følgende:

- Owen har vært en super far for de to guttene sine og har bevart et varmt og nært forhold til mødrene deres. Hvis en farskapstest fastslår at han er faren til enda et barn, vil han selvsagt oppfylle sine forpliktelser og støtte barnet sitt.

I etterkant av fødselen kan det imidlertid virke som om Wilson har valgt å kun støtte sin lille datter økonomisk.

LES OGSÅ: - Liker ikke meg selv spesielt godt