Betaler for paparazzis begravelse

Charlie Sheen vil hjelpe familien til fotografen som døde mens han ventet på Justin Bieber.

GOD GJERNING: Nå hjelper Charlie Sheen den drepte fotografens familie med å betale for begravelsen.  Foto: Fame Flynet
GOD GJERNING: Nå hjelper Charlie Sheen den drepte fotografens familie med å betale for begravelsen. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Paparazzi-fotografer er vant til å følge etter stjerner døgnet rundt i jakten på de beste bildene. Natt til 2. januar tok jakten en svært dramatisk vending da fotografen Chris Guerra (29) ble drept mens han tok bilder av det han trodde var Justin Bieber (18) kjørende i sin Ferrari.

Det viste seg senere at det ikke var tenåringsidolet som satt bak rattet da Guerra ble drept. 

Paparazzien fulgte etter Biebers Ferrari da den ble stoppet av politiet. Guerra ble truffet av en motgående bil og drept.

Og mens kjendiser som Miley Cyrus (20) har sett dette som nok et eksempel på fotografenes hensynsløse jakt, har andre stjerner sympati med offeret. 

Guerras familie skal ha slitt med å betale for begravelsen hans, og hjelpen kommer nå fra uventet hold. Skuespiller Charlie Sheen (47) kjenner en venn av den døde fotografen og fikk vite at familien ikke hadde råd til en ordentlig begravelse. Han fikk stor sympati med fotografens nærmeste, og sendte dem en sjekk på over 70 000 kroner for å dekke utgiftene til begravelsen.  

- En tragisk hendelse som dette fjerner skillet mellom fotograf og objekt. Det får oss alle til å være mennesker og jobbe sammen for å hindre at dette skjer i fremtiden. Foreldre skal aldri behøve å begrave sine barn. Min dypeste kondolanse til familien hans, sier han til TMZ.

Det er ikke første gang Sheen redder dagen. Skuespilleren, som selv har vært midtpunkt i en rekke skandaler, hjalp blant annet Lindsay Lohan med å betale tilbake ubetalt skatt. Sheen tok også frem sjekkheftet da han hørte om ti år gamle Jasmine Faulk som lider av kreft og trengte dyre behandlinger, og han ga familien over 400 000 kroner. 

Det virker nærmest som om Sheens gavmildhet ikke har noen grense, og da han nylig var på fest ga han bort en baseball verdt 14 millioner kroner til filmkollega Zac Efron.  

Guerra begraves under en privat seremoni fredag ettermiddag.LES OGSÅ: Nektet å kysse Charlie Sheen 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer