UTRO: Tiger Woods skal ha hatt over et dusin elskerinner bak ryggen til kona. Det betyr trøbbel. Foto: All Over Press
UTRO: Tiger Woods skal ha hatt over et dusin elskerinner bak ryggen til kona. Det betyr trøbbel. Foto: All Over PressVis mer

Betaler 7 millioner for å skjule seg

Men dette skulle egentlig vært en hemmelighet.

SEHER.NO: Mot slutten av fjoråret ble det kjent at golfstjernen Tiger Woods (34) skal ha hatt over et dusin elskerinner bak ryggen til kona Elin Nordegren (30). Noen uker etterpå gikk ryktene om at Nordegren planlegger å ta hele 1,65 milliarder kroner fra skilsmissen med den nå skandaleomsuste mannen. Dette er halvparten av formuen hans...

Men akkurat nå gjemmer hun seg i en leid luksusvilla med fem soverom mens hun planlegger sitt neste trekk. For villaen betaler hun svimlende syv millioner kroner, skriver The Sun.

Nordegrens nye luksushjem ligger, ifølge den engelske avisen, i nærheten av familiehuset hun delte med verdens beste golfspiller i Windermere i Florida.

Flere ganger skal hun ha blitt observert ute - uten bryllupsringen på fingeren. Men hvor den 30 år gamle svenske modellen har vært den siste tiden har vært en godt voktet hemmelighet - fram til en amerikansk nettside publiserte bilder av huset hun har leid.

Men det er ikke bare Elin som gjør det hun kan for å gjemme seg. Tiger, som er verdens rikeste idrettsutøver, forsøker også å ligge svært lavt.

Men han skal nå befinne seg på en sexavvenningsklinikk, og ekspertene råder nå Elin til å bli ved Tigers side.


- Vi vil anbefale hans kone å ikke gjøre det slutt med ham, for da kan hun involvere seg mer i behandlingen. Det er ikke en håpløs situasjon, sier sexterapeuten  Drew Pinsky.
 
Tidligere har det også vært skrevet at Nordegren har leid inn en privatetterforsker for å oppdrive alle pengene til mannen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   

LES OGSÅ: Skandaleåret 2009 fra A til Å