LYKKELIGE: Romans og hans Daria virker svært lykkelige sammen, mener kroppsspråk-eksperten Mo Shapiro.
LYKKELIGE: Romans og hans Daria virker svært lykkelige sammen, mener kroppsspråk-eksperten Mo Shapiro. Vis mer

Bet sin sexy kjæreste

Chelsea-eier Roman Abramovich nye kjæreste er tydeligvis til å spise opp...

SEHER.NO: Milliardæren og Chelsea-eieren Roman Abramovich (41) ble nylig observert på ferie i Karibien med sin unge modellkjæreste Daria (26), også kjent som Dasha, skriver The Sun.


Og Roman og hans kjære så ut til å nyte ferien og hverandre der de koste seg på Chelsea-eierens luksusyacht.


Paret ble flere ganger observert gående hånd i hånd mens de var på land, og så også ut til å ha det riktig så morsomt i vannet.


Roman bet til og med sin kjære lekent i hennes velformede bakdel, da hun var på vei opp av vannet etter et avkjølende bad.

Og ifølge Mo Shapiro, som er ekspert på kroppsspråk, ser paret ut til å ha det riktig så bra sammen.


- De er alltid vendt mot hverandre når de er sammen og virker veldig opptatt av hverandre. Roman gjør mye ut av Darias vakre legger og bakdel, og hun ser ikke ut til å klage. Leken biting og kyssing viser også at forholdet har en nær og sexy side også. Daria smiler og virker glad over å være sammen med han, mens Roman nyter nærheten og friheten. Dette er helt klart et par som har det mye moro sammen, sier Shapiro.


Abramovich, som er regnet som Storbritannias nest rikeste mann med en estimert formue på nærmere 116 milliarder kroner, skilte seg fra sin kone gjennom 16 år, Irina, i mars i fjor.


I etterkant av bruddet skal det ha ryktes at Chelsea-eieren måtte ut med hele 58 milliarder i skilsmisseoppgjøret med ekskona.


Det vil i så fall tilsi at det er verdens dyreste skilsmisseoppgjør, noensinne.

LES OGSÅ: - De kan bade i penger