Heather Locklear:

Bet av kjæresten nesetippen og sparket politiet i skrittet

Broren til Heather Locklear ringte nødetatene etter at han var vitne til den alvorlige slåsskampen.

MISTET FATNINGEN: Heather Locklear slåss både mot kjæresten og politiet, da de kom for å roe ned situasjonen. Nå er hun i arresten. Foto: NTB Scanpix
MISTET FATNINGEN: Heather Locklear slåss både mot kjæresten og politiet, da de kom for å roe ned situasjonen. Nå er hun i arresten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det var da politiet mottok en melding om husbråk at de rykket ut til den tidligere «Melrose Place»-stjernen, Heather Locklear (56).

Det er TMZ som rapporterer om arrestasjonen, som skjedde i Thousand Oaks, California, søndag kveld.

Ifølge nettstedet skal det angivelig ha vært broren til Heather som ringte politiet. Da han kom til stjernens hus skal nemlig søsteren ha vært i full slåsskamp med kjæresten.

Ifølge TMZ observerte politiet at kjæresten til Heather hadde flere synlige merker på kroppen etter vold - men da politiet ankom åstedet, var ikke den tidligere «Dynastiet»-stjernen i humør til å samarbeide. Da en av dem ville arrestere henne, svarte hun med å angripe.

Bet av en del av nesen

Ifølge Daily Mail skjedde spetakkelet foran Heathers 20 år gamle datter, Ava Sambora. Krangelen var med ekskjæresten Chris Heisser, som hun var sammen med på High School - og som hun nylig ble gjenforent med.

Da politiet prøvde å sette håndjern på henne, skal Hollywood-stjernen angivelig ha skreket «jævla drittsekker» etter dem.

Ifølge en kilde avisen har vært i kontakt med, hadde Heather bitt av en bit på tuppen av nesen til Chris da de ankom huset hennes. Hun slo også en kvinnelige politibetjent med knyttneven, og kastet stygge banneord etter henne.

Thankful for you

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Heather påsto først at det var Chris (mannen på Instagram-bildet over) som hadde vært voldelig mot henne, før politiet ble oppmerksomme på at det var det motsatte som hadde skjedd.

Chris skal for øvrig ha blitt arrestert en times tid senere samme kveld for fyllekjøring.

Heather ble løslatt mot kausjon på 20 000 dollar, rundt 160 000 kroner, mandag morgen. Foreløpig er det ikke blitt påvist at hun var under påvirkning av noen narkotiske midler da hendelsen skjedde.

Mister n Me on our way to Boston

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Dagen før la Heather ut dette innlegget med hunden sin på sin egen Instagram konto. Da var hun på vei til Boston. Svært mange av kommentarene på bildet er nå rettet mot hendelsen på søndag. Flere oppfordrer stjernen til å søke hjelp, og mange skriver at det aldri er for sent å prøve på nytt.

Sparket etter politiet

Basketaket med politiet søndag endte med spark og slag mot tre ulike tjenestemenn, og Heather ble til slutt lagt i håndjern og ført til et sykehus for videre evaluering.

56-åringen har tidligere hatt problemer med narkotiske stoffer. Hun er blant annet blitt arrestert for fyllekjøring, og har tidligere innrømmet at hun sliter med pillemisbruk.

I 2011 ble også politiet oppringt, da Heather bodde sammen med ekskjæresten Jack Wagner. De to skal også ha begynt å slåss etter en kraftig krangel, men ingen av partene ønsket å anmelde hendelsen.

Kjørte i grøfta

Den 56 år gamle skuespilleren ble også fraktet til sykehuset i fjor etter at hun kjørte Porschen sin i en grøft. Hun hadde mindre skader etter hendelsen, og politiet fortalte den gang at det verken var narkotika eller alkohol inne i bildet.

De siste årene har tv-stjernen heldigvis skapt langt færre overskrifter, og generelt holdt en lavere profil.

Uten å gå direkte inn på sin mentale tilstand, har Heather erkjent, overfor Entertainment Tonight at hun har gått gjennom en vanskelig tid.

- Akkurat nå holder jeg på å samle noen løse tråder knyttet til visse problemer, slik at jeg kan gi full gass i 2017, sa hun til nettstedet i fjor.

Tv-stjernen, som for alvor ble kjent gjennom 80-tallsserien «Dynastiet», forsikret også den gang at hun har det bra, men at hun jobber mot å få et bedre liv.

Rømte fra rehab

For rundt ti år siden, rettere sagt i september 2008, ble politiet oppringt av noen som hadde sett en mistenkelig bil i Santa Barbara i California. Det skjedde bare to måneder etter at Heather hadde rømt fra en rehab i Arizona der hun fikk behandling for angst og depresjoner.

- Rundt klokken 16.30 så et kvinnelig øyevitne Heather Locklear kjøre uberegnelig da hun forlot en parkeringsplass i Montecito. Vitnet sa at Heather ruset motoren høylytt mens hun flere ganger rygget over et par solbriller, fortalte California Highway patruljens talsperson, Tom Marshall, til People, den gang.

80-TALLS STJERNE: All suksessen Heather Locklear hadde på 80-tallet har satt sine spor. Her fra hennes glansperiode. Foto: NTB Scanpix
80-TALLS STJERNE: All suksessen Heather Locklear hadde på 80-tallet har satt sine spor. Her fra hennes glansperiode. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kort tid etterpå så vitnet at 47-åringen stoppet på motorveien like bortenfor og forlot bilen.

- Vitnet ringte 911 fordi hun var bekymret for Locklears sikkerhet, og da en politimann kom til åstedet ble hun funnet sittende i bilen som mer eller mindre blokkerte hele veien, sa Marshall.

Den populære skuespilleren skal ha virket desorientert og svekket, og ble derfor fraktet til politistasjonen hvor hun måtte gjennomgå en rekke tester.

Hun skal ha vært samarbeidsvillig med politiet den gang. Hun ble arrestert for mistanke om å ha kjørt bil under påvirket tilstand, men ble sluppet ut noen timer senere samme dag.

Datteren følger etter

I 1997 ble stjernen mor til datteren Ava Sambora (20), som hun har sammen med Bon Jovi-gitaristen Richie Sambora.

(Saken fortsetter under bildet)

FØLGER MOREN: Datteren til Heather er også glad i oppmerksomhet. Her under en fotoshoot i Malibu. Foto: NTB Sacnpix
FØLGER MOREN: Datteren til Heather er også glad i oppmerksomhet. Her under en fotoshoot i Malibu. Foto: NTB Sacnpix Vis mer

I desember 2016 ble det kjent at hun også ønsker å satse på en modellkarriere, og følger dermed i morens fotspor, som også startet karrieren som modell.

I 2013 fortalte Sambora, som også har testet skuespilleryrket, til bladet Teen Vogue at hun har drømt om et liv i rampelyset siden hun var fem år gammel.

- Jeg har alltid elsket oppmerksomhet, og jeg har alltid forsøkt å komme meg opp på en scene og foran mennesker, sa hun.

Especially thankful for you

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Heather la ut dette bilde av henne selv og datteren i forbindelse med Thanksgiving. Hun skrev: «Jeg er spesielt takknemlig for deg.»

TMZ har henvendt seg til Heathers talsperson, men har ikke lykkes å få noen kommentar fra «Melrose Place»-stjernen i forbindelse med arrestasjonen søndag.

LES OGSÅ: - Det er tøft å se noen man bryr seg om bli rundjult

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer