Besvimte under opptak

- Jeg skjønte nok ikke alvoret i situasjonen da jeg lå der.

BEVISSTLØS: Phung Hang er en av kjendisdeltagerne i «71 grader nord». Under innspilling slo hun hodet mot en stein og pådro seg hjernrystelse.  Foto: Stella Pictures
BEVISSTLØS: Phung Hang er en av kjendisdeltagerne i «71 grader nord». Under innspilling slo hun hodet mot en stein og pådro seg hjernrystelse. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: NRK-programleder Phun Hang (30) er en av deltagerne i «71 grader nord» der ti kjente personer kjemper om å bli Norges tøffeste kjendis.

Programmet, som har premiere på TVNorge 27. februar, utsetter deltagerne for store fysiske påkjenninger, og alt gikk ikke like lett for seg på den lange reisen. Etter å ha reist i over to uker tok turen en dramatisk vending for Hang da hun plutselig falt om på bakken og slo hodet mot en stein.

- Jeg hadde lavt blodtrykk, og kjente allerede tidligere på dagen at jeg var veldig sliten.  Nå husker jeg svært lite fra selve hendelsen. Men jeg ble fortalt at jeg besvimte på grunn av lavt blodtrykk, sier NRK-profilen til VG.

30-åringen skal ha vært bevisstløs i 5 minutter og kom til seg selv etter cirka 20 minutter. Hun ble tatt hånd om av lege og brakt til legevakten der de konstanterte at Hang hadde pådratt seg hjernrystelse.

- Alle var veldig bekymret, og skjønte nok ikke alvoret i situasjonen da jeg lå der, sier hun til avisen.

På tross av hjernrystelsen ser Hang tilbake på «71 grader nord» som en fin opplevelse, og satte særlig pris på å bli kjent med de andre deltagerne, blant andre Stig Inge Bjørnebye og Marian Aas Hansen.

- Det var en fantastisk opplevelse, og jeg ble veldig glad i de andre deltagerne.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Faren min blødde fra et åpent sår i hodet   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer