IVRIGE FANS: John Arne Riise skriver autografer til ivrige fans som hadde møtt opp fro å se Norges trening på Karaiskaki Stadium i Aten. Men tilstandene var mye villere da Riise var i Hong Kong med Liverpool. Foto: SCANPIX
IVRIGE FANS: John Arne Riise skriver autografer til ivrige fans som hadde møtt opp fro å se Norges trening på Karaiskaki Stadium i Aten. Men tilstandene var mye villere da Riise var i Hong Kong med Liverpool. Foto: SCANPIXVis mer

Besvimte to ganger av Riise-kyss

- Hun gikk rett i bakken, sier John Arne Riise.

SEHER.NO: John Arne Riise (28) har opplevd litt av hvert både på og utenfor banen under sin tid som fotballproff. Men man skal lete lenge etter større John Arne Riise-fans enn kvinnen han snakket om i fredagens "Senkveld".

- Man er jo priviligert som har fans fra hele verden. Jeg har fått brev fra både Japan og Kina, fortalte Roma-proffen.

- Jeg opplevde en fan i Hong Kong som forgudet meg. Hun strikket gensere, bamser, skjorter, sokker, sendte brev og lagde avis til meg: Riise-avisa i Hong Kong, fortalte han i "Senkveld." 

Og da Liverpool var på besøk Asia, fikk Riise et minneverdig møte med sin største fan.

- Jeg så henne på tribunen blant de 50.000 som var der, for hun sto og hoppet som en gal. Så jeg ba henne komme ned, for å forsøke å gi noe tilbake.

- Jeg tok av meg drakta, ga den til henne og ga henne en klem. Bang, så gikk hun i bakken og svimte av, sa Riise.

- Vi fikk jo liv i henne igjen, så hun våknet. Jeg spurte hvordan det gikk med henne og så kysset jeg henne på kinnet. Dermed så gikk hun rett i bakken igjen, fortalte Riise.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: De heteste kjendistabbene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.