Besvimte på jobb

P3-babe Kristine Riis er gjesteunderholder i «Torsdag kveld fra Nydalen».

<strong>BESVIMTE:</strong> Da Kristine besvimte på jobb viste det seg at hun hadde lavt stoffskifte. Foto: Stella Pictures
BESVIMTE: Da Kristine besvimte på jobb viste det seg at hun hadde lavt stoffskifte. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Henriette Steenstrup (37) ble gravid for annen gang var det Kristine Riis (29), kjent fra radioprogrammene «P3morgen» og «Drillpikene», som midlertidig overtok «Torsdag kveld fra Nydalen»-stafettpinnen.

Men for 29-åringen har ikke alt bare vært fryd og gammen i jobbsammenheng. For en stund siden besvimte hun nemlig på jobb og ble sykemeldt.


- Jeg prøvde å tenke at «jeg kan ikke bli syk nå», for jeg vil jo jobbe i P3. Så fikk jeg vite at jeg hadde fått lavt stoffskifte, som er en kronisk sykdom du har resten av livet. Det er arvelig, mange i familien min har det, forteller hun åpenhjertlig i et intervju med Dagbladet Fredag.

Nå er hun dermed nødt til å ta piller hver eneste dag for å holde sykdommen i sjakk.

- Det er en sånn ting hvor man vet at «ok, jeg kan kanskje ikke jobbe like hardt som før». Jeg tar tabelletter hver dag, og må planlegge energien min litt, sier hun.

Tross sykdommen depper hun ikke av den grunn.

- Det er litt bra å ha hatt det skikkelig kjipt noen ganger. Man blir mer ydmyk. De folkene jeg kommer godt overens med med har gjerne litt sosial angst eller har slitt litt. Jeg liker folk som er ekte og tør å vise følelsene sine og hvem de er, påstår hun.

På privaten ble radiodama sammen med den svenske komikeren Björn Gustafsson i sommer, og sammen hjelper de hverandre med å skrive materiale, mens han pendler mellom Norge og Sverige.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hør Politiskolen-stjernen imitere Rybak!  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer