Besvimte på åpen gate

Petter Pilgaards kjæreste falt om i Oslo sentrum.

GIKK I BAKKEN: Petter Pilgaards kjæreste Mari Haugersveen besvimte 14. oktober på åpen gate i Oslo sentrum, etter å ha gått på jobb, mens hun egentlig var syk. Foto: Stella Pictures
GIKK I BAKKEN: Petter Pilgaards kjæreste Mari Haugersveen besvimte 14. oktober på åpen gate i Oslo sentrum, etter å ha gått på jobb, mens hun egentlig var syk. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forbipasserende måtte gripe inn da "Big Brother"-programleder Petter Pilgaards kjæreste Mari Haugersveen 14. oktober falt om på gaten i Oslo sentrum.

Haugersveen sier til Her og Nå at ulykken - som oppstod i en sidegate til Karl Johan - inntraff fordi hun gikk på jobb selv om hun egentlig var syk.

- Det var veldig kaldt og jeg hadde høy feber. Jeg besvimte og falt, og slo albuen. Noen folk fra en kafe ved siden av måtte hjelpe meg. De ga meg et glass vann og satte meg på en stol.

I tillegg til å være stylist for programlederne Petter Pilgaard og Sarah Natasha Melbye under Big Brother-innspillingen i Stockholm, jobber Mari blant annet som moteredaktør i nettbutikken minmote.no.

Hun og Petter er også begge opptatt med nye opptak til sin egen realityserie "Petter elsker Mari".

- Det er jo bra at hun ofrer seg for jobben, hun gjør en veldig god innsats som stylist for "Big Brother". Likevel er det viktig at hun lytter til kroppens signaler. Det at hun besvimer på gaten ,er ikke bra, det blir man jo bekymret av, sier Petter Pilgaard til Her og Nå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Petter og Mari forlovet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer