NÅ ER DE BEGGE MØDRE: Et år etter at Camilla Rasch giftet seg med Paal Stenberg i Ullern kirke er de begge to blitt mødre.
 Foto: Erlend Haugen / Se og Hør
NÅ ER DE BEGGE MØDRE: Et år etter at Camilla Rasch giftet seg med Paal Stenberg i Ullern kirke er de begge to blitt mødre. Foto: Erlend Haugen / Se og HørVis mer

Bestevenninnen ble mamma like etter Tone

- Hurra!! Vi elsker han allerede, skriver Tone Damli. Bestevenninnen fødte bare én uke etter popstjernen.

SEOGHØR.NO: I slutten av april ble popstjerne og Idol-dommer Tone Damli (26) mamma for første gang, da datteren Billie kom til verden på Rikshospitalet i Oslo.

Det tok ikke lang tid før Tone fikk en trilletur-partner, for rundt en uke etter at 26-åringen ble mamma fødte bestevenninnen Camilla Stenberg (31) en liten gutt:

«Endelig kom vår lille prins, Gunnar til verden - 8.mai ble han født! Vi svever av lykke, og elsker tilværelsen som en liten familie @stenbergseter», skriver den nybakte mammaen til et bilde av sønnens fot.

Camilla Stenberg har dermed latt seg inspirere av sin gode venninne - som også la ut et nærbilde av den nyfødte.

Nærbilde-foto av de nyfødte er blitt en trend blant de nybakte mødrene på sosiale medier, og også supermodell Natalia Vodianova (32) og «svømmefrue» Anja Johansen (26), som ble mamma to måneder før termin, har oppdatert følgerne sine med detaljbilde av deres små krabater.

FORELDRE: I slutten av april ble Tone Damli og samboeren foreldre til lille Billie. Her fra Betsson-fest i Manchester kort tid før fødselen.  Foto: Espen Solli / Se og Hør
FORELDRE: I slutten av april ble Tone Damli og samboeren foreldre til lille Billie. Her fra Betsson-fest i Manchester kort tid før fødselen. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

Lykkeønskningene har stått i kø for Camilla og Paal Stenberg (33), og både Tone Damli og artist Eva Weel Skram (28) har skrevet gratulasjoner via Instagram:

«Hurra!! Vi elska han allerede :) Gratulera», skriver Tone.

«Gratulerer så mye fine @milli_stenberg!! Eg var så heldig å få se bilder i går, sååå nydelig han er!!! Bra jobba», skriver Eva Weel Skram under bildet av babyens fot.

Fotograf og milliardærfrue Charlotte Spetalen (41), som er gift med finansmann Øystein Stray Spetalen (51) har også sendt sine lykkeønskninger til den lille familien:

«Gratulerer. Ønsker dere alt godt!».

Tone Damli ble kjent med Camilla og Paal da hun flyttet til Oslo etter Idol-suksessen i 2005, og har etterhvert blitt som et familiemedlem å regne for ekteparet.

Camilla er designansvarlig i sportskjeden Bavac.

LES OGSÅ: Avslører Tones svangerskaps-triks