Bestevenner etter bruddet

Hilary Duff og Mike Comrie går hvert til sitt, men støtter hverandre gjennom skilsmissen.

SLUTT: Fredag bekreftet Hilary Duff og Mike Comrie at forholdet er slutt. De to giftet seg sommeren 2010.  Foto: All Over Press
SLUTT: Fredag bekreftet Hilary Duff og Mike Comrie at forholdet er slutt. De to giftet seg sommeren 2010. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hilary Duff (26) og Mike Comrie (33) går fra hverandre etter tre og et halvt års ekteskap. Det ble klart fredag gjennom en felles uttalelse.

- Hilary Duff og ektemannen Mike Comrie har blitt enige om å separeres. De er fortsatt bestevenner og vil fortsatt være en stor del av hverandres liv. De er dedikerte foreldre til sin fantastiske sønn og ber nå om ro til å verne om privatlivet, sa eks-parets pressetalsmann ifølge Radaronline.

DISNEY-STJERNE: Hilary Duff spilte hovedrollen i Disney-serien Lizzie McGuire. Foto: Stella Pictures
DISNEY-STJERNE: Hilary Duff spilte hovedrollen i Disney-serien Lizzie McGuire. Foto: Stella Pictures Vis mer

Bruddet kom svært overraskende på mange som ikke ante at det var trøbbel i paradis for paret som virket svært forelsket.

Mike og Hilary giftet seg under en seremoni i Santa Barbara 14. august 2010. I mars 2012 ble de foreldre til sønnen Luca.

I motsetning til mange andre kjendispar som krangler om penger og omsorgsretten for barna skal bruddet være svært udramatisk. Og som de selv sier i uttalelsen - er de fortsatt gode venner.

Signerte ekteskapsavtale

Nå hjelper de hverandre gjennom den tunge tiden.

- Mike og jeg sitter her, vi er så takknemlige for deres godhet og gode ønsker. Ingen enkel dag, men vi kommer gjennom det sammen, skrev Duff på Twitter fredag ettermiddag.

Ishockey-stjernen Comrie er arving til en av Canadas største formuer, men disse pengene får ikke Hilary se noe til. Før bryllupet signerte paret en ekteskapsavtale og de vet allerede hvordan de skal fordele penger og eiendeler.

- De vil absolutt fortsette som venner, sier Duffs mor Susan til Radaronline.

FORTSATT VENNER: Tre dager før bruddet ble kjent lekte Hilary og Mike sammen med sønnen Luca i parken.  Foto: FameFlynet
FORTSATT VENNER: Tre dager før bruddet ble kjent lekte Hilary og Mike sammen med sønnen Luca i parken. Foto: FameFlynet Vis mer

LES OGSÅ: Orker ikke lenger sex på natta

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer