Carina Olset om bryllupet:

- Bestemte meg for å ta den helt ut

Til tross for at hun kaller seg en avslappet brud, er det én ting NRK-profilen er nervøs for.

FORLOVET: Carina Olset med sin kommende ektemann Tor Øyvind Hovda. Foto: Privat
FORLOVET: Carina Olset med sin kommende ektemann Tor Øyvind Hovda. Foto: Privat Vis mer
Publisert

I fjor sommer kunne NRK-profilen Carina Olset (40) dele gladnyheten om at hun var forlovet med fotballspilleren Tor Øyvind Hovda (32).

Olset og Hovda møttes på Tinder i 2018, og siden den gang har de blitt tobarnsforeldre til to jenter, Pernille (2) og Anna (1).

Til tross for at paret hadde snakket om bryllup tidligere, kom frieriet som en overraskelse på 40-åringen i fjor sommer.

- Det var samtidig som fotball-EM pågikk, så hodet mitt var alle andre steder enn «jeg håper han frir i dag». Men vi hadde jo snakket om å gifte oss, så jeg visste jo at det kom til å skje på et tidspunkt, forteller hun til Se og Hør i dag.

- Men da var det veldig overraskende. Vi var hjemme, ungene var lagt, og jeg husker ikke hva slags kamp det var på TV, men det var midt i fotball-EM. Så det var veldig riktig at det kom der og da, fortsetter hun.

Nå står bryllup for tur for Olset og Hovda.

-Det er et knapt halvt år igjen, så nå har det gått opp for oss at vi må begynne å få ting gjort, innrømmer NRK-profilen overfor Se og Hør.

- Falt pladask

Invitasjonene er sendt ut, kjolen er kjøpt og paret har landet på hvor de skal gifte seg: Digra gård i Hønefoss.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer