FRITTALENDE: Robbie Williams langer ut mot Blur-bassist Alex James i sitt eget radioprogram. Foto: Stella Pictures Sweden
FRITTALENDE: Robbie Williams langer ut mot Blur-bassist Alex James i sitt eget radioprogram. Foto: Stella Pictures SwedenVis mer

- Bestemoren min kunne spilt i Blur

Robbie Williams fyrte løs mot popstjernene på direkten.

SEOGHØR.NO: Popstjernen Robbie Williams (39) er kjent for å overraske på direkten, noe blant annet Fredrik Skavlan har fått erfare i sitt talkshow «Skavlan».

Nå har «Angels»-sangeren - som i september ble pappa for første gang - igjen havnet i søkelyset, for å ha gitt en verbal tirade mot det engelske popbandet «Blur» og dets bassist Alex James.

Blur var et av Storbritannias mest populære band på 90-tallet og står blant annet bak hits som «Parklife» og «Country House».

I en episode av sitt eget radioprogram «Radiorudebox», hevder Robbie ifølge The Sun at han ikke var imponert over James, fordi bassisten ikke har vært grei mot ham.

«Alex er bassist i Blur - bestemoren min kunne vært det. Alt hun trenger er en ny frisyre» sier Robbie ifølge avisen.

Williams sier også at han sammen med sine tidligere kolleger i boybandet Take That, ble møtt med spydige kommentarer av Blur-medlemmene, da de møttes for første gang i et TV-studio for 23 år siden.

- De fikk meg til å føle meg som dritt fordi jeg var med i et boyband, sier han ifølge The Sun.

Williams roser imidlertid Blurs frontfigur Damon Albarn som låttskriver og et par av soloalbumene til gitarist Graham Cox.

Foreløpig har Blur-medlemmene ikke kommentert Robbies utsagn.

LES OGSÅ:
Skavlan ga Robbie babytips