FÅR ANSVARET: 79 år gamle Katherine Jackson har ifølge CNN fått ansvaret for sønnens barn. Foto: All Over Press
FÅR ANSVARET: 79 år gamle Katherine Jackson har ifølge CNN fått ansvaret for sønnens barn. Foto: All Over PressVis mer

Bestemoren får foreldreretten

Katherine Jackson får ansvaret for den avdøde sønnens tre barn.

SEHER.NO: Skjebnen til den avdøde poplegenden Michael Jacksons barn, har vært uviss etter at han døde som følge av hjertestans den 25. juni.

Jacksons tre barn, Michael jr. (12), Paris Katherine (11) og Prince Michael (7), har bodd hos bestemoren, Katherine Jackson (79), etter farens tragiske bortgang.

Jacksons eks-kone Debbie Rowe er den biologiske moren til de to eldste barna, og ytret etter artistens død at hun ønsket å kjempe om foreldreretten for dem.

Mandag startet rettsaken som skulle avgjøre skjebnen til barna, og ifølge CNN skal det allerede mandag kveld være bestemt at det er bestemoren, Katherine Jackson, som får foreldreretten til barna.

79-åringen og Debbie Rowe skal ifølge CNN i forkant av rettsaken ha inngått en avtale om at Rowe ikke skulle kjempe for foreldreretten, men heller besøke barna jevnlig, som anbefalt av en psykolog.

Ifølge avtalen tjener ikke Rowe noe økonomisk på å fraskrive seg foreldreretten, og skal ikke motta en krone mer enn de 81 millioner kronene hun fikk for å overlate hele omsorgsretten til Michael Jackson på 90-tallet.

Etter at Jackson ble anklaget for barnemisbruk i 2001, fikk hun ytterligere 26 millioner pluss et hjem til nesten seks millioner for å holde seg unna.

Ifølge CNN skal det være satt opp en ny høring i retten i oktober, som skal ta opp noen gjenværende temaer.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Drømmer om "Jackson Three"