Bestemoren døde seks dager etter bruddet

Gwyneth Paltrow rammet av sorg under separasjonen.

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
ER FORTSATT VENNER: Gwyneth Paltrow og Chris Martin har sagt at de fortsatt vil være venner, selv om de er separert. Her er de sammen i Auckland, New Zealand i fjor. Foto: REX/Simon Runting/All Over Press
ER FORTSATT VENNER: Gwyneth Paltrow og Chris Martin har sagt at de fortsatt vil være venner, selv om de er separert. Her er de sammen i Auckland, New Zealand i fjor. Foto: REX/Simon Runting/All Over Press Vis mer
TRØSTET DATTEREN: Gwyneths mor, Blythe (bildet), skal ha trøstet datteren over telefonen etter at Dorothy Paltrow døde. Gwyneth lå da i skjul på grunn av nyheten om sin separasjon. Foto: Stella Pictures
TRØSTET DATTEREN: Gwyneths mor, Blythe (bildet), skal ha trøstet datteren over telefonen etter at Dorothy Paltrow døde. Gwyneth lå da i skjul på grunn av nyheten om sin separasjon. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Oscar-vinneren Gwyneth Paltrow (41) og hennes ektemann, Coldplay-vokalisten Chris Martin (37) vakte oppsikt, da det for to uker siden ble kjent at de to har bestemt seg for å separeres.

Men samlivsbruddet er ikke det eneste dramaet Gwyneth den siste tiden har opplevd på hjemmebane.

31. mars - seks dager etter at bruddet mellom Chris og Gwyneth ble kjent - døde hennes bestemor Dorothy Paltrow ifølge nettsiden Contactmusic.

Dorothy Paltrow døde i Palm Springs i Florida, uten at hennes berømte barnebarn var tilstede.

Ifølge Contactmusic måtte Gwyneths mor, Blythe Danner, trøste henne over telefonen, fordi hun forsøkte å unngå rampelyset sammen med Chris Martin.

Til tross for bruddet har stjerneparet sagt de vil fortsette å være venner - av hensyn til sine barn Apple (9) og Moses (7).

- Vi har alltid vernet om privatlivet vårt og håper at vi kan fortsette på samme måte mens vi går hver til vårt samtidig som vi jobber sammen om å være gode foreldre, sa de etter at bruddet ble kjent.

LES OGSÅ: På spesiell slankekur etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer