Sydney Sweeney:

Bestemoren: - De beste puppene

«Euphoria»-stjernen avslører hva besteforeldrene tenker om nakenscenene.

KRITISKE: Ny sesong av HBO-suksessen «Euphoria» var kommet, men det var én ting seerne ikke var like imponert over etter å ha sett første episode. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den populære Hollywood-skuespilleren Sydney Sweeney (24) var for kort tid siden høyaktuell med den andre sesongen av HBO-serien «Euphoria», som raskt ble en seerfavoritt.

24-åringen, som spiller karakteren Cassie, er blant dem som har fått mye skjermtid i serien. Hun er dog ikke fremmed for å stille opp kliss naken i flere av scenene, men har tidligere uttalt at det ikke bare har vært enkelt.

Nå avslører hun imidlertid hva besteforeldrene tenker om hennes dristige filmscener i den mye omtalte serien.

INTENST: I en episode av den populære ungdomsserien «Euphoria», overrasket karakteren Kat etter å ha fått en sex-tape av seg selv spredt på internett. Vis mer

- De beste puppene

Torsdag gjestet nemlig Sweeney det populære talkshowet «The Ellen DeGeneres Show», der fortalte hun om at hun inviterte hele familien - inkludert besteforeldrene og onklene sine - til premieren på «Euphoria», skriver People.

Det gjorde programleder Ellen DeGeneres (64) nysgjerrig på hvordan det har vært å se deler av serien sammen med familien, spesielt hva gjelder scenene til Cassie.

- Vi satt alle ved siden av hverandre, like foran en enorm skjerm. Jeg satt på gulvet, og tenkte ikke så mye, jeg var så spent, forteller hun.

Like etter fikk hun spørsmål om hva besteforeldrene syntes om de dristige nakenscenene, og da sjokkerte hun mildt sagt publikum.

- De sa at jeg har de beste puppene i Hollywood, avslørte hun, mens bestemora ga en tommel opp i studio.

FIKSJON: Euphoria skildret en fiktiv sex-scene mellom «One Direction»-medlemmene Louis Tomlinson og Harry Styles. Det skapte reaksjoner. Vis mer

- Sårende

I januar i år åpnet Sydney Sweeney seg opp om nakenscenene overfor The Independent, hvor det kom fram at det har vært tøft for henne i etterkant.

Den gang fortalte 24-åringen blant annet om at skjermdumper fra serien ble spredt i sosiale medier, og at broren hennes ble tagget i flere innlegg.

- Det er det mest sårende noen kan gjøre. Det jeg driver med er helt separat fra familien min. Karakteren min er helt separat fra meg. Det er så respektløst og plagsomt, sa hun i intervjuet.

USENSURERT: «Euphoria» hylles for å skille seg ut på flere områder. Vis mer

Sweeney la imidlertid til at det aldri hadde vært ukomfortabelt å spille inn nakenscenene, hvor det har vært en såkalt intimitetskoordinator på plass. Også manusforfatter Sam Levinson har vært fantastisk å jobbe med, sa hun.

LES OGSÅ: Forelsket seg på Zoom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer