Kylie Jenner og Travis Scott:

Bestemor røper kjønnet

Kylie Jenner har født barn nummer to.

HAR FØDT: Kylie Jenner avslører at hun har født barn nummer to. Foto: NTB
HAR FØDT: Kylie Jenner avslører at hun har født barn nummer to. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I september bekreftet Kylie Jenner (24) at hun og rapperen Travis Scott (30) var gravid med barn nummer to. Natt til mandag norsk tid deler 24-åringen den hyggelige nyheten om at barnet har kommet til verden.

På Instagram har Jenner har postet et bilde av en liten barnehånd, med bildeteksten «2/2/22».

I kommentarfeltet har flere av familiemedlemmene ytret sin begeistring for det nyeste tilskuddet til Kardashian-Jenner-klanen.

«Angel Pie», skriver moren Kris Jenner, som mandag også deler datterens bilde på sin Instagram-profil.

«Mitt vakre barnebarn. Gud er god», skriver hun etterfulgt av flere blå hjerter, og røper at Kylie har fått en sønn.

Også eldstemann i søskenflokken, Kourtney Kardashian, gleder seg over nyheten, og skriver «Mommy of two life».

Informerte ikke fansen

Jenner sjokkerte verden da hun i 2018 annonserte at hun og rapperen Travis Scott (30) hadde blitt foreldre - uten å ha informert fansen om at de ventet barn.

Ikke før datteren Stormie (3) var født, bekreftet Jenner graviditeten. Det gjorde hun i et innlegg på Instagram, der hun blant annet skrev følgende:

FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott har dattera Stormi (3) sammen. Her er familien fotografert i 2019. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB
FORELDRE: Kylie Jenner og Travis Scott har dattera Stormi (3) sammen. Her er familien fotografert i 2019. Foto: Jim Ruymen / UPI / Shutterstock / NTB Vis mer

«Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten».

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

Beklaget til fansen

Videre beklaget hun at hun holdt fansen i mørket gjennom svangerskapet.

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg for denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste veien jeg kunne tenke meg».

Hun postet også en video som viste en positiv graviditetstest. Fansen fikk også se de første reaksjonene på familieforøkelsen, bli med paret på ultralyd og høre babyens hjerteslag.

- Er du gravid? Dette er en av de lykkeligste dagene i mitt liv, sa Kris Jenner da hun innså at hun skulle bli bestemor på ny.

LES OGSÅ: - De er overlykkelige

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer