BLE OVERRASKET MED HANGGLIDING: Linni Meister ble utfordret av sin 87 år gamle bestemor til å hangglide med henne, da de to nylig ferierte sammen i Spania. Foto: Privat
BLE OVERRASKET MED HANGGLIDING: Linni Meister ble utfordret av sin 87 år gamle bestemor til å hangglide med henne, da de to nylig ferierte sammen i Spania. Foto: Privat Vis mer

- Bestemor fikk noen blåmerker

Spaniaturen ble ikke helt som planlagt for Linni Meister.

Publisert
Se video med Linni Meister nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Modellen og realitykjendisen Linni Meister har hatt en travel sommer både som deltaker i  «Fangene på fortet» på TV3, og innspilling av sin egen realityserie «Linni», som sendes på TV 2 Bliss.

Og til Seher.no avslører 23-åringen at det ble mer dramatisk enn hun hadde trodd på forhånd under begge innspillingene.

Da Linni skulle prøve seg i en styrkeduell i «Fangene på fortet», falt hun forkjært og forstuet foten idet hun ramlet ned fra plattformen hun stod på .

- Jeg landet feil på en ball, og klarte å vrikke foten. Men jeg forbannet meg på at jeg skulle klare øvelsen på en fot. Det gjorde vondt men jeg klarte det, sier hun stolt til Seher.no.

Mer skeptisk var hun da hun dro  på Spaniaferie sammen med sin 87 år gamle bestemor, Evelyn Dailly, og ble overtalt til å prøve hanggliding.

- Bestemoren min er ikke som alle andre bestemødre. Hun er 87 år, og hun overtalte meg til å hangglide med henne, 15 meter over havet.

- Heldigvis gikk det bra med med begge, selv om bestemor fikk noen blåmerker, sier Linni til Seher.no.

Hangglider-stuntet er en del av den nye sesongen av TV-serien «Linni», som skal sendes på TV-kanalen TV 2 Bliss.

Linni Meister har vært i Spania med sine besteforeldre siden hun var en liten jente. Etter at hun i fjor mistet sin bestefar, legger Linni på sin blogg ikke skjul på at hun er svært opptatt av å tilbringe mest mulig tid med bestemoren.

- Viktig å ta vare på de eldre også, man vet aldri hvor lenge man har de, og jeg vil nyte hvert sekund jeg kan med min bestemor som jeg elsker, skriver hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Linni plaget av slibrige sex-meldinger[obj:media:9913]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer