- Bestemor er min største fan

Linni Meister imponerte familien etter kort tid med dansetrening.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: For to uker siden ble det kjent at Linni Meister (26) slutter seg til «Skal vi danse»-gjengen, etter at Marianne Aulie trakk seg fra konkurransen. 

Seoghør.nos lesere stemte frem den flotte blondinen som den de helst ville se som erstatter for Aulie, og modig tok hun utfordringen da hun ble spurt om å delta.

Meister har også en stor tilhenger i bestemoren Evelyn (87), som var selvskreven gjest i salen da modellen gjorde sin dansedebut. 

- Hun var veldig flott. Hun hadde jo så liten tid at det skal noe til å ta det igjen, men hun var fabelaktig, skryter bestemoren som lover å være fast gjest i salen, dersom Linni går videre utover høsten. 

- Bestemor er min største fan, forsikrer Linni.  

Meister høstet også skryt hos dansepartner Calle Sterner, som ikke var helt fornøyd med dommernes poeng. 

- Jeg er veldig stolt av Linni. Vi har bare hatt fem dager og jeg synes faktisk hun fortjente bedre poeng i dag.

Modellen likte seg på dansegulvet. 

- Selv er jeg faktisk fornøyd ut i fra tiden vi har fått. Jeg ble jo kastet inn i det. Vi gjennomførte og hadde det kjempegøy, forteller hun.  Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Tilgir pinlig direktetabbe  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer