Bestemor elsker den 14 år eldre kjæresten

- Jeg er overlykkelig over at hun har funnet kjærligheten, og det er datteren min, Adeles mamma, også, sier Doreen Adkins (70).

GODKJENT AV FAMILIEN. Hele familien skal være overlykkelig over at Adele har funnet kjærligheten med 14 år eldre Simon Konecki. Foto: Stella Pictures
GODKJENT AV FAMILIEN. Hele familien skal være overlykkelig over at Adele har funnet kjærligheten med 14 år eldre Simon Konecki. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Adele (23) har i flere måneder vært sammen med Simon Konecki (37), som leder enb veldedighetsorganisasjon. De to ble introdusert for hverandre av en felles venn.

Adele har opplevd mye bråk rundt sin person den siste tiden. Både styggefinger-episoden under Brit Awards, forholdet til faren, og vektkritikken fra Karl Lagerfeld fikk mye oppmerksomhet. Heller ikke aldersforskjellen mellom Adele og hennes nye kjæreste har vært noe som har blitt forbigått i stillehet, uten at paret selv har sett ut til å la seg affisere.

Nå står Adeles bestemor frem og gir Simon de beste skussmål, ifølge The Sun.

We're glad singer has Someone Like Simon
Family give their seal of approval to singer's new man
 
Loved up ... Adele has been dating Simon Konecki for several months
Xposure ExclusiveBy CAROLINE McGUIRE Published: Today at 01:19 ADELE'S granny has given her seal of approval to the singer's new man.  

- Jeg er så glad på hennes vegne og så stolt av hvor hun er i livet sitt. Hun har gjort oss stolte og funnet kjærligheten også, sier Doreen Adkins (70) til The Sun.

Det siste gjør bestemoren, som fortsatt er gift med Adeles bestefar, spesielt lykkelig:

- Jeg er overlykkelig over at hun har funnet kjærligheten, og det er datteren min, Adeles mamma, også - hele familien er glade på hennes vegne. Vi håper det varer, sier bestemor Doreen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: 46-åring angrer på natt med Lindsay Lohan

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer