- Bestefars helse gjør at «jorden rundt»-reisen blir utsatt

Men «Skal vi danse»-stjernen Samuel Massie er fast bestemt på å seile de syv hav med «kapteinen i hans liv».

HEIAGJENG: Samuel Massie med mamma Anne Marie Ulvolden, bestefar Arne Ulvolden, kona Elsa Maria Massie og hennes forlover Caroline Eikene, og brødrene Daniel Ulvolden Massie og Joakim Ulvolden Massie tidligere i høst. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
HEIAGJENG: Samuel Massie med mamma Anne Marie Ulvolden, bestefar Arne Ulvolden, kona Elsa Maria Massie og hennes forlover Caroline Eikene, og brødrene Daniel Ulvolden Massie og Joakim Ulvolden Massie tidligere i høst. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Denne høsten har eventyrer Samuel Massie (23) vært å se i et helt annet element enn det det vi forbinder med ham - nemlig som danseløve på «Skal vi danse»-parketten.

Men nå som danseeventyret er over, er det igjen tid for at 23-åringen skal gjøre det han liker aller best - nemlig seile jorden rundt - og det med bestefar Arne Ulvolden (80)!

Men til Seoghør.no forteller den blide eventyreren at reisen, som bestefaren fikk i 80-årsgave, foreløpig er utsatt en liten stund:

- Vi skal reise og erobre verden, men han har jo dårlig helse, så turen blir i hvert fall utsatt i én måned. Vi må få en halvveis klarering av legen. Legen er jo egentlig litt negativ, men bestefar sier at han har lyst. Og jeg kjenner veldig godt til at det er viljen som styrer, og har man viljen så holder det!

Se hele intervjuet med Samuel Massie under:

Bestefar var forlover

For Massie betyr det mye at hans store forbilde får en positiv seileopplevelse:

TREDJEPLASS: Samuel Massie og dansepartner Marianne Sandaker gjorde det svært godt i årets «Skal vi danse», og havnet på tredjeplass. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
TREDJEPLASS: Samuel Massie og dansepartner Marianne Sandaker gjorde det svært godt i årets «Skal vi danse», og havnet på tredjeplass. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Vi skal reise helt til jorden er erobret, og bestefar er fornøyd. Jeg vender ikke hjem igjen til Norge før bestefar har et stort smil om munnen, og sier: «takk!».

Da Massie giftet seg med 11 år eldre Elsa Maria (34) i sommer, var det bestefar Arne som var den selvsagte forlover.

- Vi burde ha giftet oss seks måneder senere!

Kona, som han møtte gjennom felles bekjente, har vært fast publikum i salen under «Skal vi danse»-eventyret i høst, og da Se og Hør møtte henne etter sending i begynnelsen av oktober fortalte hun lykkelig:

- Jeg er så stolt av ham! Jeg hadde aldri i verden trodd han skulle gjøre det så bra. Jeg skulle ønske vi hadde giftet oss seks måneder senere, for da hadde vi hatt en kick ass-bryllupsvals!

Samuel Massie havnet på en god tredjeplass under årets «Skal vi danse», kun slått av Stian «Staysman» Thorbjørnsen (31) og Adelén Rusillo Steen (19) - sistnevnte stakk av med den gjeve førsteplassen.

DEN GANG DA: Samuel Massie var bare 18 år da han la ut på seiltur i retning Antarktis og Sydpolen med blant andre eventyrer Jarle Andhøy. Dette bildet er tatt i februar 2011, kort tid etter den tragiske ulykken som kostet tre menneskeliv. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Samuel Massie var bare 18 år da han la ut på seiltur i retning Antarktis og Sydpolen med blant andre eventyrer Jarle Andhøy. Dette bildet er tatt i februar 2011, kort tid etter den tragiske ulykken som kostet tre menneskeliv. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Massie var forøvrig med som mannskap under skipsforliset med «Berserk» i 2011, hvor han og kaptein Jarle Andhøy (38) var de to eneste overlevende etter den tragiske ulykken i ferden mot Antarktis og Sydpolen.

LES OGSÅ: «Berserk» forandret Anne-Kat. som menneske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer