- Bestefar var homofil

Popstjernen Demi Lovato hyllet sin avdøde bestefar fra scenen.

POPSTJERNE: Demi Lovato har hatt flere store hits i USA. Blant annet låten «Skyscraper».  Foto: REX/MediaPunch/All Over Press
POPSTJERNE: Demi Lovato har hatt flere store hits i USA. Blant annet låten «Skyscraper». Foto: REX/MediaPunch/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Popstjernen Demi Lovato (21) er en av mange kjendiser som kjemper for de homofiles rettigheter i USA.

Mandag deltok den dyktige artisten på en event i New York City, og da hun stod på scenen avslørte hun en hemmelighet til publikum.

- Jeg har aldri snakket om dette tidligere, men min bestefar var homofil. Han var modig nok til å stå frem i 60-årene, og jeg føler at mye av min ånd kommer fra ham, fortalte hun, ifølge People.com.

- Han døde noen år senere, og jeg kunne virkelig ønske at han hadde fått oppleve all fremgangen som har blitt gjort, sa hun videre.

Lovato har selv overvunnet mange utfordringer i løpet av sitt unge liv.

Allerede som syvåring var hun suicidal, og i ungdomårene slet hun med selvskading og spiseforstyrrelser.

Hun har også innrømmet å ha smuglet kokain da hun reiste rundt på turne fordi hun var så avhengig at hun måtte ruse seg minst en gang i timen.

I 2010 ble hun innlagt på et rehabiliterningshjem for å få bukt med problemene sine.

LES OGSÅ: Demi Lovato mistet faren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer