Bestefar var forlover da «Skal vi danse»-Samuel giftet seg

Eventyrer Samuel Massie legger ikke skjul på at bestefar Arne (80) er helt spesiell for ham!

SPESIELT FORHOLD: Eventyrer Samuel Massie svinger seg på parketten i «Skal vi danse» sammen med Marianne Snadaker (ytterst t.v). Da han og Elsa Maria giftet seg i sommer, var det Samuels bestefar Arne Ulvolden som var forloveren hans. Burdens forlover var Caroline Eikenes.  Foto: Tor Lindseth/ Privat
SPESIELT FORHOLD: Eventyrer Samuel Massie svinger seg på parketten i «Skal vi danse» sammen med Marianne Snadaker (ytterst t.v). Da han og Elsa Maria giftet seg i sommer, var det Samuels bestefar Arne Ulvolden som var forloveren hans. Burdens forlover var Caroline Eikenes. Foto: Tor Lindseth/ Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld er Samuel Massie (23) tilbake på dansegulvet i «Skal vi danse» på TV 2.

I sommer var det derimot kirkegulvet som gjaldt for eventyreren, da han giftet seg med sin kjære Elsa Maria (33). Og det var ikke hvem som helst som fikk æren av å være 23-åringens forlover!

Samuel Massies bestefar, 80 år gamle Arne Ulvolden, var mannen som fikk det ærefulle oppdraget. Overfor Se og Hør legger ikke «Skal vi danse»-profilen skjul på at han og bestefaren har et nært forhold.

Eventyreren, som var med i det tragiske Berserk-forliset i 2011, skulle faktisk på seiltur med bestefar Arne i sommer.

- Jeg skulle egentlig på tur med bestefaren min (...) som jeg er veldig glad i. Vi hadde gledet oss lenge, men i juni fikk han et lite slag og kunne dessverre ikke være med på seilasen over Østersjøen, sier Samuel Massie til Se og Hør Extra.

Saken fortsetter under bildet.

ENGASJERT GJENG (f.v): På «Skal vi danse»-premieren var både Samuels brødre, Daniel og Joakim Ulvolden Massie, mamma Anne Marie Ulvolden, bestefar Arne Ulvolden, kona Elsa Maria Massie og hennes forlover Caroline Eikene med i TV 2-studio for å heie. Foto: Tor Lindseth
ENGASJERT GJENG (f.v): På «Skal vi danse»-premieren var både Samuels brødre, Daniel og Joakim Ulvolden Massie, mamma Anne Marie Ulvolden, bestefar Arne Ulvolden, kona Elsa Maria Massie og hennes forlover Caroline Eikene med i TV 2-studio for å heie. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Støtte fra familien

Den sjarmerende bergenseren legger til overfor Se og Hør at bestefaren nå er på bedringens vei etter hjerneslaget. Og den spreke 80-åringen har allerede vært med barnebarnet på «Skal vi danse»-sending.

Da Samuel var i ilden på parketten for et par uker siden, var selvsagt kona også med i studio og heiet.

- Jeg er så stolt av ham! Jeg hadde aldri i verden trodd han skulle gjøre det så bra. Jeg skulle ønske vi hadde giftet oss seks måneder senere, for da hadde vi hatt en kick ass-bryllupsvals, fortalte Elsa Maria Massie til Seoghør.no da.

«Skal vi danse» sendes på TV 2 lørdag klokken 19.30.

LES OGSÅ: Her setter Pamela Anderson (48) lettkledd rekord

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer