Jordyn Woods:

«Beste måten å drite ut Kardashian-klanen»

24-åringen med stikk mot Kardashian-familien.

DRAMA: Kylie Jenners eks-bestevenn støtter Kanye West. Foto: Phillip Faraone/AFP
DRAMA: Kylie Jenners eks-bestevenn støtter Kanye West. Foto: Phillip Faraone/AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 2019 ble det kjent at den daværende kjæresten til Khloé Kardashian (38), Tristan Thompson (31), hadde vært utro nok en gang. Og det var ikke hvem som helst basketballstjernen hadde hatt en affære med.

Han hadde den gang involvert seg med Jordyn Woods (24), som var bestevenninne med Khloés lillesøster Kylie Jenner (25) i en årrekke.

Etter utroskapsskandalen, som ifølge Woods bare handlet om et uskyldig avskjedskyss etter en fest, kuttet alle i Kardashian-familien kontakt med Woods. Dermed var det lange vennskapet mellom Woods og Jenner offisielt over.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien fikk mye kritikk etter premieren på deres nye serie, og det var spesielt én detalj som skapte reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

Siden den gang har Khloé fått enda et barn med basketballspilleren, mens Woods fortsatt ikke har fått innpass med Kardashian/Jenner-klanen.

Forrige uke viste derimot Woods støtte til Kim Kardashians (41) eksmann Kanye West (45). Page Six er blant mediene som omtaler saken.

Woods og lillesøsteren, Jodie (15), poserte i solbriller fra Wests nye Yeezy Gap-kolleksjon på Instagram.

Søstrene er i tillegg ikledd helsvarte antrekk som også er fra West sitt klesmerke.

Innlegget var ikke markert som reklame for kolleksjonen, og det ser dermed ut som søstrene erklærer seg selv for å være en del av «Team Kanye» etter skilsmissen med Kim Kardashian.

Instagram-innlegget vekker også oppsikt blant følgerne til Woods.

«Kanye, jeg ser hva du gjør her», «Den beste måten å drite ut Kardashian/Jenner-klanen» og «Elsker nivået av smålighet», er blant kommentarene under innlegget.

DOBBELTGJENGER: Hvor enn hun går, får hun høre at hun ligner på Kim Kardashian. Vis mer

Hardt ut mot eksen

Det var i 2021 at Kim Kardashian og Kanye West gikk hver til sitt.

Den populære duoen giftet seg i 2013, og har siden den gang blitt en familie på seks. Sammen har de barna North (9), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (3).

West er kjent for å ha så godt som null filter når han ytrer seg på sosiale medier. Etter skilsmissen gikk rapperen hardt ut mot eksen i sosiale medier, noe som blant annet førte til at han ble midlertidig utestengt fra Instagram for å ha brutt retningslinjene.

AVSLØRER DRAMA: Det var duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslørte Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

Bildene fra rapperens Instagram-profil ble slettet på bakgrunn av hatefulle ytringer, mobbing og trakassering, bekreftet en talsperson for Meta tidligere i år.

LES OGSÅ: Letter på sløret om sitt nye liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer