Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger:

- Beste gaven noensinne

Roser ektemannen opp i skyene.

LYKKELIGE: Katherine Schwarzenegger skryter hemningsløst over ektemannen Chris Pratt, snart ett år etter at de giftet seg. Foto: NTB scanpix
LYKKELIGE: Katherine Schwarzenegger skryter hemningsløst over ektemannen Chris Pratt, snart ett år etter at de giftet seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det var i januar 2019 at skuespiller Chris Pratt (40) kunngjorde at han hadde forlovet seg med Katherine Schwarzenegger (30), knappe én måned etter at de omsider bekreftet forholdet sitt etter måneder med spekulasjoner.

I juni sto bryllupet, der Pratt fikk sin Katherine i en intim seremoni på San Ysidro-gården i Santa Barbara. Hans utkårede er forfatter og datteren til skuespiller og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger (72).

Nå, snart ett år etter at paret ble smidd i Hymens lenker, har 30-åringen bare ros å sende i ektemannens retning.

En gave

Schwarzenegger er for tiden aktuell med sin nye bok «The Gift of Forgiveness», og det er i den sammenheng at hun kommer inn på ektemannen, som hun mener har vært utrolig støttende i produksjonen av den nye boka.

- Når du har en partner som kan elske og støtte deg gjennom alt, er det den beste gaven noensinne. Jeg har alltid følt en enorm støtte fra mine søsken og foreldre, men å ha det samme i en partner og i min ektemann er enda en fantastisk gave å ha, forteller 30-åringen til UsWeekly.

AVSLØRER: Justin Bieber har igjen fått bli med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her letter han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og avslører detaljer om bryllupsfesten. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Videre forteller hun at det er viktig for dem som par å være gode støttespillere for hverandre.

- Vi forsøker å være hverandres beste heiagjeng. Det er veldig viktig for oss begge, sier hun til nettstedet.

Full av kjærlighet

At kjærligheten mellom ekteparet er sterk er det ingen tvil om. Etter at de møttes sommeren 2018 har det gått fort i svingene for paret, som på under ett år rakk å både forlove og gifte seg.

I anledning Schwarzeneggers fødselsdag i desember delte «Avengers»-stjernen et rørende innlegg på Instagram, der det fløt over av kjærlighetsfylte ord rettet mot kona.

- Så glad for å ha deg i livet mitt. Jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Hadde sikkert låst meg selv ute på balkongen på et vis, der jeg sikkert hadde blitt nødt til å bo eller vandre rundt i en by med uladd mobil og bare en sko, forsinket til jobb som i en slags angstfylt feberdrøm. Jeg ønsker helt ærlig ikke å tenke på det, skrev han humoristisk.

Videre takket han henne for sitt fantastiske vesen.

- Du har forandret hele min verden til det bedre. Jeg er så takknemlig for å ha funnet deg. Du er en fantastisk kone og stemor, skrev Pratt til en rekke bilder av kona.

Skilte seg

Chris Pratt var tidligere gift med skuespiller Anna Faris (43), som han deler sønnen Jack Pratt (7) med. Paret gikk imidlertid hver til sitt i 2017, nesten to år før han giftet seg med Schwarzenegger.

Pratt og Faris giftet seg i 2009, to år etter at de møttes på settet under innspillingen av «Take Me Home Tonight». Tre år senere ønsket de sønnen velkommen til verden, men det gikk ikke mange årene før de besluttet å gå hver til sitt.

SKILT: Chris Pratt og Anna Faris ble skilt i 2018, åtte år etter at paret giftet seg. Begge har nå gått videre. Foto: NTB scanpix
SKILT: Chris Pratt og Anna Faris ble skilt i 2018, åtte år etter at paret giftet seg. Begge har nå gått videre. Foto: NTB scanpix Vis mer

Siden skilsmissen var endelig høsten 2018 har begge rukket å gå videre til hver sin kant. Som nevnt giftet Pratt seg med Schwarzenegger i fjor sommer, mens Faris på sin side ble koblet til kollega og filmfotograf Michael Barrett (49) kun to måneder etter bruddet med Pratt.

Og i november kom gladnyheten om at Faris og Barrett har forlovet seg. Dermed planlegger Faris å stå brud for tredje gang, da hun før Chris Pratt også har vært gift med skuespiller Ben Indra (41).

LES OGSÅ: - Jeg trodde han var en drittsekk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer