Jordan Connor:

- Beste dagen i livet mitt

Skuespilleren røper gladnyhet.

TOK FORHOLDET ETT STEG VIDERE: Skuespiller Jordan Connor deler gladnyhet med fansen. Foto: Instagram / thejordanconnor
TOK FORHOLDET ETT STEG VIDERE: Skuespiller Jordan Connor deler gladnyhet med fansen. Foto: Instagram / thejordanconnor Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den kanadiske skuespilleren Jordan Connor (29) ble for alvor kjent gjennom rollen som Sweet Pea i Netflix-serien «Riverdale». I etterkant har han blant annet vært å se i «Hospital Show» og «Looking for Alaska».

På privaten ser det også ut til å gå bra for 29-åringen, som siden 2018 har vært forlovet med skuespiller Jinjara Mitchell.

Og i helgen fikk de omsider gitt hverandre sitt ja, etter å ha måttet utsette bryllupet ett år grunnet pandemien.

Det melder blant andre People og Brides.

AVSLØRER: Justin Bieber var med på «Carpool Karaoke» med James Corden. Her lettet han på sløret om bryllupet til han og Hailey, og røpet detaljer om festen. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

- Vi gjorde det

Duoen giftet seg lørdag foran 50 mennesker på Long Beach Lodge Resort i British Columbia. På den store dagen hadde Mitchell på seg en brudekjole av Anne Barge, mens Connor var iført en klassisk dress fra Suitsupply.

- Visjonen vår for bryllupet var en romantisk, bohemsk stemning. Å se alt bli virkelig var som en drøm som gikk i oppfyllelse, forteller Mitchell til Brides.

Det nygifte paret har begge delt bilder fra bryllupsdagen på Instagram.

«Den beste dagen i livet mitt», skriver «Riverdale»-stjernen til et bilde av han og Mitchell som kysser hverandre.

Mitchell har delt det samme bildet med følgende tekst:

«Vi gjorde det. Spam om bryllupet kommer snart deres vei».

Det var duket for en reunion for «The Kardashians» og der avslørte Kim hemmelig drama før skandalebryllupet. «Bilder fra HayU hos TV 2 play». Vis mer

- Min store kjærlighet

Det var i september 2018 «Riverdale»-stjernen gikk ned på ett kne og fridde. Gladnyheten delte han også den gang på Instagram.

«Det viktigste spørsmålet jeg noensinne har stilt, men også det enkleste. Jinjara Mitchell, du er min beste venn og min store kjærlighet. La oss gifte oss», skrev han, og la ved datoen for frieriet - 22. september 2018.

Mitchell på sin side delte også et Instagram-innlegg i anledning frieriet.

«Ja, ja, ja! De beste dagene i livet mitt har vært med deg, Jordan. 22. september 2018 er en av de dagene. Du er min beste venn og kjærligheten i mitt liv. Å tilbringe resten av livet med deg høres som det mest gøyale eventyret jeg kan forestille meg. La oss gjøre det!»

Mitchell, som for øvrig også jobber som skuespiller, fortalte Brides at de to møttes for første gang i 2012 under en dramaklasse.

- Vi skulle spille en scene sammen og resten er historie, sa Connor.

FORLOVET: Emilie Stordalen har forlovet seg! Det tok hele familien del i. Video: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Avslører pinlig øyeblikk i bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer