Består Knut Erik kjæreste-testen?

«Jakten»-frier Siri Bjellerås har høye krav til en fremtidig kjæreste. Se video av den morsomme testen.

SEOGHØR.NO: Knut Erik Ulltveit (36) valgte å la Siri Bjellerås (29) stå igjen som siste frier i «Jakten på Kjærligheten» etter en omfattende gårdsuke med flere håpefulle jenter. I kveldens episode er det Gjerstad-bondens tur til å bli med den vakre 29-åringen hjem til Froland.

 Under middagsmøte med frierens venner, avslørte venninnen at et av Siris krav til en fremtidig kjæreste er at han må være høyere enn hennes slik at hun kan gå med høye hæler.

Dermed måtte testen utføres med de høyeste skoene Siri eier – et par sølvdekorerte hæler på hele 15 centimeter.

 Men til tross for høyden på 1.90, kom Knut Erik til kort.

- Han er uansett godkjent. De skoene er kun til pynt, det er ikke sko jeg pleier å bruke. Jeg bruker vanligvis lavere hæler, og da er Knut Erik høyere enn meg, sier hun lattermildt til seoghør.no

Saken fortsetter under bildet.

BLIR DET KJÆRLIGHET?: Knut Erik og Siri fant tidlig tonen. Nå gjenstår det å se om den gode kjemien kan utvikle seg til kjærlighet.  Foto: TV 2
BLIR DET KJÆRLIGHET?: Knut Erik og Siri fant tidlig tonen. Nå gjenstår det å se om den gode kjemien kan utvikle seg til kjærlighet. Foto: TV 2 Vis mer

 For Siri har det vært viktig å finne en partner som er høyere enn henne.

- Det er et krav jeg har hatt i mange år. Jeg er jo ganske høy så vil gjerne ha en mann som er litt høyere enn meg når jeg går i høye hæler, forklarer den 1,75 cm høye skjønnheten.

 Det er imidlertid personligheten som er viktigst, og Bjellerås satte derfor stor pris på å bli bedre kjent med Knut Erik i kveldens episode.

- Vi ble kjent på en helt annen måte når det bare var oss to. Nå var vi i mine omgivelser, og det var veldig greit å komme vekk, medgir hun. 

«Jakten på Kjærligheten» sendes på TV 2 mandag kl 20.00 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.