- Bestandig greit å få hjelp til å kle seg

Heidi Blåsmo Frantzen fra «The Voice» deltar i «Jeg fikk 6 av Jan Thomas».

THE VOICE-DELTAGER: Blåsmo Frantzen har denne TV-våren gjort suksess i The Voice på TV 2. Foto: TV 2
THE VOICE-DELTAGER: Blåsmo Frantzen har denne TV-våren gjort suksess i The Voice på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Heidi Blåsmo Frantzen fikk vist seg fram på TV da hun tok seg videre til duellrunden i «The Voice» på TV 2. Der stod hun på scenen med halsbetennelse, og måtte se seg slått ut av Marianne Pentha.

Nå er hun med i Se og Hør-konkurransen «Jeg fikk 6 av Jan Thomas».

- Det er bestandig greit for en kvinnelig musiker å få hjelp til å kle seg, og få med seg noen tips videre, sier Blåsmo Frantzen til Seoghør.no.

Hun synes konkurransen virker morsom, og mener det hadde vært morsomt å få tilbakemeldinger fra Jan Thomas.

- Ja, dette er en artig sak, og en god sjanse for «alminnelige folk» til å snakke med en moteguru. Det er stort for en jobbende husmor, sier hun med påfølgende latter.


Blåsmo Frantzen har allerede fått venner og familie til å stemme på henne i konkurransen, men er usikker på om det vil nå helt fram.

SEND INN BILDE TIL «JEG FIKK 6 AV JAN THOMAS HER»

- Jeg har mobilisert venner og familie, og mange av dem har allerede stemt på meg, og lagt det ut på Facebook-sidene sine. Men om jeg har noen sjanse til å vinne, det vet jeg ikke, sier hun til Seoghør.no

Musikeren skulle egentlig ha gitt ut singel denne uken, men nå ser det ut til at hun får muligheten til å gi ut et helt album isteden.

- Det var noen andre musikere som ble lei seg da jeg gikk ut av «The Voice», og syntes jeg fortjente en sjanse til å gi ut en CD. Så nå ser det ut til at singelslippet blir utsatt, og at det kommer en hel plate 22. juni isteden. Det er kjempestort for meg.

Du kan melde deg på «Jeg fikk 6 av Jan Thomas» her.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Dette gjør norske kvinner feil

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer