Kim Kardashian og North West:

Bestakk datteren under fotoshoot

Realitystjernen avslører sitt hemmelige triks for å få med datteren på modelljobb.

BESTIKKELSER: Da Kim Kardashian og datteren North West nylig deltok på en fotoshoot sammen, hadde førstnevnte et triks for å holde på oppmerksomheten til datteren. Foto: Splash News
BESTIKKELSER: Da Kim Kardashian og datteren North West nylig deltok på en fotoshoot sammen, hadde førstnevnte et triks for å holde på oppmerksomheten til datteren. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som datter av superparet Kim Kardashian West (37) og Kanye West (41), var det bare et spørsmål om tid når fem år gamle North West skulle følge i sine berømte foreldres fotspor.

Nylig landet nemlig femåringen sitt første internasjonale modelloppdrag, da hun sammen med mamma Kim og bestemor Kris Jenner (62) stilte i en reklamekampanje for det italienske motehuset Fendi.

Den verdenskjente trioen poserer sammen på en rekke bilder, samt en video, for å vise det spesielle båndet mellom familiemedlemmer.

Bestikkelser

Men som femåring er det ikke bare bare å skulle jobbe på et profesjonelt fotosett en hel dag, og Kim har nå avslørt sitt hemmelige triks for å holde på datterens oppmerksomhet gjennom dagen.

Saken fortsetter under videoen.

Realitystjernen hadde nemlig med seg spiselige bestikkelser for å sørge for at North gjorde som hun fikk beskjed om.

- Vi hadde gummibjørner på sett som bestikkelser, sier hun til Grazia Magazine, gjengitt av Daily Mail.

37-åringen forteller også om hvor nær hun er både moren og datteren, og om hvor gøy de tre hadde det på sett.

Saken fortsetter nedenfor.

MOR OG DATTER: Kim og datteren North står hverandre svært nært, og har nylig også vært på jobb sammen. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Kim og datteren North står hverandre svært nært, og har nylig også vært på jobb sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg står ekstremt nær både moren og datteren min. De er mine to beste venner, sier hun og fortsetter:

- Vi hadde en flott dag med både lek og jobb. Jeg vil ha disse minnene for alltid.

Familie først

Kampanjen, som feirer tiårsjubileet til en av motehusets mest berømte vesker, er laget for å vise det spesielle båndet mellom familiemedlemmer.

Saken fortsetter under bildet.

FAMILIEKJÆRE: Kim Kardashian og mamma Kris Jenner var begge med i kampanjen til Fendi sammen med førstnevntes datter North West. Foto: NTB Scanpix
FAMILIEKJÆRE: Kim Kardashian og mamma Kris Jenner var begge med i kampanjen til Fendi sammen med førstnevntes datter North West. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For bestemor Kris Jenner var dette det perfekte temaet.

- Fendi er en familiebedrift, og det er vel ingen overraskelse at for meg så kommer alltid familie først, har hun uttalt i etterkant av fotoshooten.

Karl Lagerfeld er for øvrig sjefdesigner for motehuset, samtidig som han designer for Chanel og sitt eget merke.

Modellsøstre

Fendi-jobben er derimot ikke det første modelloppdraget Kim Kardashian har gjort sammen med familiemedlemmer.

I januar stilte Kim opp i en reklamekampanje for Calvin Klein med søstrene Khloé (34), Kourtney (39), Kendall (22) og Kylie (20).

De fem søstrene ble fotografert og filmet i all hemmelighet på en låve i Los Angeles i anledning Calvin Kleins kampanje «Our Family».

Bildene ble publisert samtidig som sladderpresse over hele verden mistenkte at den yngste i søskenflokken, Kylie, var gravid, og bildene avkreftet ikke akkurat ryktene - snarere tvert imot.

På bildene poserte nemlig alle søstrene noe mer lettkledd enn 20-åringen, som lå lengst unna kameraet med et sengeteppe over seg.

En måned senere ble mistankene bekreftet, da Kylie annonserte at hun hadde blitt mamma i all hemmelighet.

♥️

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

Det gjorde hun i et innlegg på Instagram, der hun beklaget for å ha holdt fansen i mørket i månedene i forkant.

«Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten. Jeg har aldri følt kjærlighet og lykke på denne måten før», skrev hun blant annet i innlegget.

LES OGSÅ: NRK-paret fikk sitt tredje barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer