VERDENS BESTE: Eiendomsmogul og tv-personlighet Donald Trump er kåret verdens beste sjef.  Foto: All Over Press
VERDENS BESTE: Eiendomsmogul og tv-personlighet Donald Trump er kåret verdens beste sjef. Foto: All Over PressVis mer

Best på topp

Donald Trump og Simon Cowell er blant verdens beste sjefer.

SEHER.NO: Dersom du trodde at sjefen din var verdens beste, ja, da tok du feil.

For i en undersøkelse utført av Parade Magazine nylig, var det nok ikke din sjef, men finans- og eiendomsmogul Donald Trump (61) som toppet listen, skriver Popcrunch.com.

Trump, som har tjent seg opp en formue på eiendomssalg-og utvikling, samt blitt tv-kjendis som programleder for "The Apprentice", hvor han er kjent for sine krasse replikker og bestemte meninger, fikk hele 31 prosent av stemmene i kåringen.

Og rett bak Trump på listen kommer en "tv-tøffing". Nemlig "American Idol"-dommer og manager Simon Cowell (48).

Briten, som fikk 30 prosent av stemmene, har tjent gode penger på sin tv-karriere, samt som manager for flere av verdens ledende artister.

Han er også kjent for sin særdeles skarpe tunge, og har fått mang en "Idol"-deltager til å knekke sammen i gråt under sending.

Bak Cowell på listen kommer den eneste kvinnen i kåringen, og naturlig nok er det da ingen ringere enn popdronningen Madonna (49).

Popstjernen  regnes som en av verdens fremste sjefer på grunn av sin teft for nyskapning og business. Og med 27 prosent av stemmene er hun såvisst å regne som en av verdens beste sjefer.

På fjerdeplass på listen ligger rapmogul Sean "P-Diddy" Combs (38). Men den kanskje største overraskelsen i kåringen er femteplassen, som gikk til den tidligere kongen av pop - Michael Jackson (49).

Hva som har fått publikum til å stemme på Jackson som beste sjef, vites ikke, men det kan umulig være hans teft for business og pengeforvaltning, for superstjernen har i flere år vært på randen av konkurs.

Kanskje det var hans utadvendte personlighet og utseende som gjorde utslaget?

Den fullstendige listen ser du nedenfor:

1. Donald Trump (31%)

2. Simon Cowell (30%)

3. Madonna (27%)

4. P. Diddy (8%)

5. Michael Jackson (4%)

LES OGSÅ: - TVs rikeste mennesker

RIK OG DYKTIG: Donald Trump er ikke bare en av verdens rikeste menn, han er også verdens beste sjef. Foto: All Over Press
SKARP TUNGE: Simon Cowell er kjent for sin skarpe tunge, den har gjort han til en meget god forretningsmann, og sjef. Foto: All Over Press
SJEFSDRONNINGEN: Madonna er ikke bare dronningen av pop, hun er også dronningen av kvinnelige sjefer. Foto: All Over Press
HENGIVEN: P-Diddy er ikke bare en hengiven far, han er også ranket som verdens fjerde beste sjef. Foto: All Over Press
BLANT DE BEDRE?: Ifølge Parade Magazines lesere er utrolig nok Michael Jackson blant verdens beste sjefer, til tross for at han lenge har vært på konkursens rand... Foto: All Over Press