Best og verst kledd på Teen Choice

Noen får skryt og andre moterefs etter prisutdeling.

Publisert
Sist oppdatert
Se stjernene på den røde løperen i videoen over!

SEOGHØR.NO: Søndag kveld var filmbyens unge stjerner samlet på den røde løperen under Teen Choice Awards. Sangere og skuespillere kjempet om statuettene som er formet som surfebrett, men det viktigste var selvsagt stjernenes antrekk. 

Det var både høydepunkt og motemisser under prisutdelingen. 

Selena Gomez (21) blir av flere medier trukket frem som kveldens best kledde. Det unge talentet så voksen og selvsikker ut i en dyp grønn kjole med dobbel splitt. 21-åringen kombinerte Cushnie et Ochs-kjolen med hudfargede pumps og stor ørepynt fra Neil Lane. 

- Denne sangfuglen gjør ingen feil - fra det rette håret til den småfrekke kjolen og skoene fra Nicholas Kirkwood gjorde dette til en sikker vinner, skriver nettstedet Stylelist.com.  

Daily Mail hyller skjønnheten som selve «bildet på ekte klasse». 

Lucy Hale fra TV-serien «Pretty Little Liars»var kveldens vert og byttet antrekk flere ganger. Høydepunktet var likevel rød løper-looket - hvitt skjørt og magetopp fra Houghton og sko fra Stuart Weitzman. Lucys medspiller Sasha Pieterse får skryt for sin silluett i sorte bukser med sort liv fra Naeem Khan og mønstrete topp. 

«The Vampire Diaries»-skuespiller Nina Dobrev får skryt for sin vågale stil i en topp og bukse som ser ut som de var tilgriset med malingflekker. Moteeksperter mener antrekket var dristig, nyskapende og kult. 

- Skuespilleren beviser at buksedressen fra J. Mendel kan være like sexy som en mini - spesielt når den har en dyp utringning, skriver E! News.  

Jennifer «JWoww» Farley troppet opp i en glitrende kjole. I ekte «Jersey Shore»-stil var antrekket både kort og svært utringet. Alle fikk et godt øye til realitystjernens silikoninnlegg. 

- Trodde JWoww at hun skulle på skoleball? Dette antrekket er alt for glitrende for vår smak, skriver  Stylelist.com. 

«Glee»-stjernen Lea Michele holdt en rørende tale sin avdøde kjæreste Cory Monteith og får skryt for sitt antrekk i ulike nyanser av rosa.  

Den lekne pudderrosa kreasjonen til Kerry Washington får både ris og ros. Enkelte synes den var morsom og edgy, mens andre mener den var rotete og barnslig. 

Demi Lovato får slakt for sine sorte bukser og løstsittende blazer som mange mente var altfor avslappet til anledningen. Venninnen Miley Cyrus var som vanlig vågal i lårkort sort skinnskjørt, sort BH og gjennomsiktig skjorte fra Saint Laurent. 

- Med sin siste rekke av sexy antrekk - har hun tydelig kommet en lang vei fra den ordentlige tenåringen fra Hannah Montana, skriver Daily Mail.  

Humordronning Rebel Wilson var nok i overkant klar for å sikre seg et surfebrett og stilte i sort og rosa våtdrakt.

LES OGSÅ: Hyllet sin avdøde kjæreste i tårevåt tale


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer