STJERNESPEKKET: Adele, Fergie, Katy Perry og Rihanna strålte alle på hvert sitt vis på den røde løperen under Grammy utdelingen i Los Angeles natt til mandag norsk tid. Foto: Stellapictures
STJERNESPEKKET: Adele, Fergie, Katy Perry og Rihanna strålte alle på hvert sitt vis på den røde løperen under Grammy utdelingen i Los Angeles natt til mandag norsk tid. Foto: Stellapictures Vis mer

Best og verst kledd på Grammy

Stjernene kledde seg opp med varierende hell på nattens Grammy-utdeling.

Publisert
Se billedspesial fra Grammy-gallaen nederst i artikkelen!


SEOGHØR.NO: De største stjernene i musikkbransjen skred natt til mandag norsk tid ned den røde løperen under den 54. Grammy-utdelingen i Los Angeles.

Under prisutdelingen, som ble preget av at legenden Whitney Houston døde dagen i forveien, stilte Katy Perry med en lyseblå kreasjon fra Elie Saabs vårkolleksjon.

Stjernen som for tiden gjennomgår en skilsmisse med Russel Brand lot sitt tidligere sjokkerende image hvile, og så fantastisk glamorøs ut i det isblå antrekket med matchende hår.

En annen som var heldig med antrekket under Grammy-gallaen var popprinsessen Rihanna, som viste ryggen i en sexy kjole fra Giorgio Armani.

Black Eyed Peas-vokalist Fergie overgikk seg selv under søndagens prisutdeling, men langt i fra på en god måte. Fergie var umulig å overse på den røde løperen i en gjennomsiktig, oransje kjole fra Jean Paul Gaultier som fremhevet hennes sorte undertøy til et maksimum.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Døde med vann i lungene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer