Best og verst kledd på Grammy

Stjernene kledde seg opp med varierende hell på nattens Grammy-utdeling.

STJERNESPEKKET: Adele, Fergie, Katy Perry og Rihanna strålte alle på hvert sitt vis på den røde løperen under Grammy utdelingen i Los Angeles natt til mandag norsk tid. Foto: Stellapictures
STJERNESPEKKET: Adele, Fergie, Katy Perry og Rihanna strålte alle på hvert sitt vis på den røde løperen under Grammy utdelingen i Los Angeles natt til mandag norsk tid. Foto: Stellapictures Vis mer
Se billedspesial fra Grammy-gallaen nederst i artikkelen!


SEOGHØR.NO: De største stjernene i musikkbransjen skred natt til mandag norsk tid ned den røde løperen under den 54. Grammy-utdelingen i Los Angeles.

Under prisutdelingen, som ble preget av at legenden Whitney Houston døde dagen i forveien, stilte Katy Perry med en lyseblå kreasjon fra Elie Saabs vårkolleksjon.

Stjernen som for tiden gjennomgår en skilsmisse med Russel Brand lot sitt tidligere sjokkerende image hvile, og så fantastisk glamorøs ut i det isblå antrekket med matchende hår.

En annen som var heldig med antrekket under Grammy-gallaen var popprinsessen Rihanna, som viste ryggen i en sexy kjole fra Giorgio Armani.

Black Eyed Peas-vokalist Fergie overgikk seg selv under søndagens prisutdeling, men langt i fra på en god måte. Fergie var umulig å overse på den røde løperen i en gjennomsiktig, oransje kjole fra Jean Paul Gaultier som fremhevet hennes sorte undertøy til et maksimum.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Døde med vann i lungene

BLÅTT ER FLOTT: Katy Perry stilte i en lyseblå kreasjon som matchet hennes knallbrå hår. Foto: Stella Pictures
IKKE HELDIG: Fergie i en lite heldig kjole som fremhevet undertøyet. Foto: Stella Pictures
PRISDRYSS: Adele mottok seks priser under nattens utdeling. Foto: Stella Pictures
SÆRT: Artisten Nicki Minaj i det som trolig var kveldens særeste antrekk. Foto: STELLA PICTURES
LILLA HÅR: Kelly Osbourne i sølvkjole og med lilla hår. Foto: STELLA PICTURES
SEXY: Rihanna stilte i en sxy kjole fra Giorgio Armani. Foto: Stella Pictures
ANKOMMER: Taylor Swift ankommer Grammy-gallaen i Los Angeles søndag kveld. Foto: All Over Press
LEGENDE: Diana Ross kastet glans over Grammy-showet. Foto: All Over Press
GA GA: Lady GaGa stilte som vanlig i et antrekk utenom det vanlige. Her har hun fått selskap av Sir Paul McCartney. Foto: All Over Press
GODE VENNER: Rihanna og Katy Perry har tatt plass i salen under den stjernespekkede prisutdelingen. Foto: All Over Press