Best betalt i Norge

DumDum-guttas honorarer ligger skyhøyt over resten av Norges artister.

DOLLARGLIS: Med over tolv millioner i billettinntekter kan DumDum Boys være fornøyd med årets sommerjobb. Foto: Stian Andersen
DOLLARGLIS: Med over tolv millioner i billettinntekter kan DumDum Boys være fornøyd med årets sommerjobb. Foto: Stian Andersen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Populære!

25 konserter land og strand rundt har ifølge VG gitt det trønderske rockebandet en sommerinntekt på drøye tolv millioner kroner!

DumDum Boys honorar er ti ganger så høyt som betalinga til sangfuglen Marit Larsen - som tidligere i år toppet norske hitlister med sangen "Don't save me". Grunnen skal være at bandet ofte er hovedattraksjonen under festivalene de spiller på.

Gruppa - kjent for låter som "Metallic hvit" og "Splitter Pine" er også et sikkert kort for å trekke publikum til de forskjellige sommerfestivalene.

- De koster mest, men drar også flest folk av alle. Dessuten er de best, sier Roger Albin, sjef for Stavernfestivalen og Baderockfestivalen i Sandefjord.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer