Besøkte sex-klubb i Berlin

- Han liker seg der fordi han ikke blir omringet av beundrere.

<strong>GJEMMESTED:</strong> Klubben i Berlin skal ha vært et perfekt gjemmested for skuespilleren, som her er avbildet sammen med Christina Ricci. Foto: All Over Press
GJEMMESTED: Klubben i Berlin skal ha vært et perfekt gjemmested for skuespilleren, som her er avbildet sammen med Christina Ricci. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Twilight»-stjernen Robert Pattinson (25) besøkte nylig sexklubben «KitKatClub» i Berlin, for å komme seg unna slitsomme fans. Det skriver den britiske tabloidavisen The Sun.

Gjestene som besøker klubben har ikke lov til å ha på seg «vanlige klær», og er oppfordret til å bruke klyper på brystvortene, stringtruser av lær og metallkostymer.

- Robert liker seg der fordi han ikke blir omringet av beundrere, sier en kilde til avisen.

The Sun skriver at det ikke er uvanlig at folk har sex så andre kan se på i nattklubbens lokaler.

- Festene der er helt ville. Det er så mørkt og privat der, så det er et fantastisk gjemmested for Robert.

Da 25-åringens far, Richard, fikk vite at sønnen hadde vært på sexklubben, skal han ha sagt til Robert at han blir med neste gang.

- Jeg fortalte pappa om det i går og han syntes det hørtes spennende ut. Han sa til meg: Jeg kommer, la oss dra til orgie-klubben sammen, sier Pattinson ifølge avisen.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - De spyttet på meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer