Besøkte sex-kjeller før «Fifty Shades of Grey»

- Jeg tok en lang dusj før jeg rørte kona og babyen min igjen.

HETE SCENER: Jamie Dornan og Dakota Johnson kaster klærne i filmen Fifty Shades of Grey. For å forberede seg til rollen, besøkte Dornan en sex-kjeller. Foto: All Over Press
HETE SCENER: Jamie Dornan og Dakota Johnson kaster klærne i filmen Fifty Shades of Grey. For å forberede seg til rollen, besøkte Dornan en sex-kjeller. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I februar neste år kommer den mye omtalte filmen «Fifty Shades of Grey» til de norske kinoer.

I hovedrollene er det Dakota Johnson (25) som spiller den uskyldige og uerfarne Anastasia Steel, som innleder et dampende hett S&M-forhold til milliardæren Christian Grey, spilt av Jamie Dornan (32).

I et intervju med Elle forteller Dornan nå at han besøkte en sex-kjeller for å forberede seg til rollen.

- Jeg dro dit. De ga meg en øl og gjorde... Sin greie. Jeg så en dominant med en av sine to underdanige. Jeg var helt sånn: «Kom igjen folkens! Jeg vet jeg ikke betaler for dette, men jeg forventer et show!» Det var en interessant kveld. Så dro jeg tilbake til kona mi og min nyfødte baby. Jeg tok en lang dusj før jeg rørte dem igjen, sier han ifølge ContactMusic.com.

Se trailer her:


Dornan har tidligere uttalt at han ikke følte seg komfortabel under innspillingen av de hete scenene.

- Alle som tror skuespillere blir opphisset av å spille inn sexscener tar feil. Det er nok av hårete menn rundt deg, kabler som flytter på seg, og lysutstyr. Det er ikke sexy med mindre man liker å bli observert. Det gjør ikke jeg, har han sagt til The Guardian.

Johnson, som er datter av av Hollywood-stjernene Melanie Grifiith (56) og Don Johnson (64), hadde imidlertid ingen problemer med de mange sex-scenene i filmen.

- Jeg har ingen problemer med å gjøre noe som helst. Hemmeligheten er at jeg ikke eier skam, har Dakota tidligere sagt til Elle magazine.

MYE OMTALT: Filmen er basert på de bestselgende bøkene, og er mye omtalt. Mange kaller bøkene for "husmorerotikk". Foto: All Over Press
MYE OMTALT: Filmen er basert på de bestselgende bøkene, og er mye omtalt. Mange kaller bøkene for "husmorerotikk". Foto: All Over Press Vis mer

«Fifty Shades of Grey» får norsk premiere på kino 13. februar.


LES OGSÅ: Her er den nye Fifty Shades-traileren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer