- Besøkte norsk flyvertinne under falskt navn

Den engelske fotballstjernen Peter Crouch skal ha blitt avslørt av hotellets overvåkningskamera.

- SJEKKET INN UNDER FALSKT NAVN: Peter Crouch - her fra en tidligere ferie med forloveden Abigail Clancy - skal ifølge engelske medier ha sjekket inn under falskt navn da han ble med en navngitt norsk flyvertinne på hennes hotell tidligere denne månede Foto: Stella Pictures
- SJEKKET INN UNDER FALSKT NAVN: Peter Crouch - her fra en tidligere ferie med forloveden Abigail Clancy - skal ifølge engelske medier ha sjekket inn under falskt navn da han ble med en navngitt norsk flyvertinne på hennes hotell tidligere denne månede Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den engelske landslagsspilleren i fotball, Peter Crouch (30), har tidligere måttet be om tilgivelse fra sin forlovede, modellen Abigail Clancy (25), etter at det ble kjent at han i fjor var utro mot henne med en 19 år gammel prostituert fra Algerie.

Nå risikerer Tottenham-spilleren igjen å måtte stå skolerett for kjæresten, som han denne måneden fikk en datter med.

Engelske medier skriver nemlig i dag at samtidig som Clancy gjorde seg klar til å føde, skal den 2,01 meter høye fotball-millioneren ha besøkt en norsk flyvertinne under navnet «Peter Johnson» på hotellet Milennium Tower i Dubai. (Seher.no har valgt å anonymisere kvinnen).

Hotellets overvåkingskameraer skal imidlertid ikke etterlate tvil om at det var Crouch.

Ti minutter senere skal Crouch ha byttet ut det falske etternavnet i hotellets register med sitt eget.

For å forsikre seg om at paret ikke hadde planer om å bryte Dubai strenge lover om hva ugifte par kan gjøre sammen, ble de to bedt om å forklare seg for hotellets ansatte.

Ugifte par kan straffes med fengsel, hvis de deler hotellrom i det arabiske landet.

Den blonde, norske flyvertinnen skal ha forklart at Crouch var en venn hun hadde møtt gjennom felles kjente, og at de kun var en snartur innom hotellet.

- Det er ingen tegn på at det var noe upassende oppførsel mellom de to, hun hevdet hun skulle hente noe på hotellrommet, skriver avisen, som omtaler hendelsen.


Det har foreløpig ikke lykkes Seher.no å få kontakt med den norske flyvertinnen.

Hverken Peter Crouch eller hans forlovete Abigail Clancy, har foreløpig uttalt seg om saken.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  Ble pappa etter utroskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer