Besøkte Josh på sykehuset

- Hun ville vise hvor mye han betyr for henne...

MØTTES: Sienna og Josh skal ha funnet tonen da han tilbragte flere uker i London i forbindelse med en filminnspilling i november i fjor.  Foto: All Over Press
MØTTES: Sienna og Josh skal ha funnet tonen da han tilbragte flere uker i London i forbindelse med en filminnspilling i november i fjor. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det har flere ganger versert rykter om at moteikon- og filmskjønnhet Sienna Miller (27) har funnet tonen med "Peal Harbor"-stjernen Josh Hartnett (30).

Så langt har imidlertid venner av de to benektet ryktene, og fortalt at de kun er gode venner.

Tidligere denne uken ble imidlertid Hartnett innlagt på sykehus i LA, etter å ha hatt kraftige magesmerter i flere dager. Og blant de første som hastet til filmkjekkasens side, var da nettopp Sienna, skriver Popcrunch.com.

- Sienna hadde kun 24 timer på seg til å fly helt til LA for å besøke Josh, før hun måtte tilbake. Hun var utrolig bekymret og ville vise ham hvor mye han betyr for hene, forteller en kilde.

Miller har det siste året fått sterk kritikk for sitt mye omtalte og svært skandaløse forhold til den gifte oljemillionæren og skuespilleren Balthazar Getty.

Men nå ser det altså ut til at skjønnheten endelig har funnet seg en mann som faktisk er fri og frank.

Skuespillerinnen og Josh skal ha truffet hverandre og blitt godt kjent da han i november i fjor tilbragte flere uker i London i forbindelse med en filminnspilling.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg gjør ikke den tabben igjen!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer