I FARENS FOTSPOR: Alexa Joel har i flere år prøvet seg på å oppnå suksess som popartist, men har foreløpig ikke klart å slå gjennom. Foto: Stella Pictures
I FARENS FOTSPOR: Alexa Joel har i flere år prøvet seg på å oppnå suksess som popartist, men har foreløpig ikke klart å slå gjennom. Foto: Stella PicturesVis mer

Besøkte ikke datteren på sykehuset

Billy Joel uteble etter at datteren forsøkte å ta livet sitt...

SEHER.NO: I helgen ble det kjent at popartisten Billy Joels (60) datter Alexa (23) hadde blitt fraktet til et sykehus i New York i hui og hast etter at hun angivelig hadde forsøkt å ta livet sitt.

Det var en venninne av 23-åringen som ringte nødnummeret 911 og fortalte ambulansefolkene at Alexa først skal ha sagt at hun ville dø og svelget åtte piller. Deretter skal hun ha følt seg rar og sagt hun ville leve.

Alexas mor - den tidligere modellen Christie Brinkley - skal ha ankommet sykehuset kort tid etter at datteren ble lagt inn, men nå viser det seg at popstjerne-faren ikke kom til sykehuset i det hele tatt...

Det var Billy Joel selv som søndag fortalte til People at datteren hadde det fint og kom til å bli helt frisk, men "Piano Man"-artisten skal ikke ha kommet for å støtte datteren på sykehuset.

Til Perez Hiton forteller en venn av stjernen at Joel ikke kom til sykehuset ettersom har fryktet at det ville bli "sirkustendenser" der. Han skal i stedet hatt telefonkontakt med sykehuset hjemmefra.

Det blir på flere amerikanske nettsteder spekulert i grunnen til at Alexas angivelige overdose-forsøk, og ifølge People forteller venner av 23-åringen nå at hun kan ha vært lei seg på grunn av en krangel med en kjæreste.

- Hun var tilsynelatende forvirret etter en krangel med kjæresten sin, sier en kilde til nettstedet.

En annen kilde hevder at Alexa skal ha tatt hømeopat-medisinen Traumeel som gjorde at hun fikk problemer med pusten, og at det var derfor hun endte på sykehus.

Alexa har i flere år forsøkt å bygge seg opp en karriere som artist, uten å få platekontrakt. Hun har tidligere innrømmet til People at hun synes dating er vanskelig, og at hun til tider er deprimert.

- Jeg kan bli veldig mørk. Jeg kan bli veldig "i mitt eget hode" og deprimert slik flere andre artister kan bli.

23-åringen skal ifølge People nå være utskrevet fra sykehuset, og er nå sammen med faren.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: Ny kjæreste for Billy Joel?