Besøkte homseklubb i skjul

Mens den kvinnelige fansen lette byen rundt etter ham, nøt tenåringsstjernen Justin Bieber livet i mannlig selskap.

FESTET PÅ HOMSEKLUBB: Justin Bieber er ennå ikke gammel nok til å kjøpe alkohol, men skal ha festet på en av Belfasts mest populære homseklubber etter søndagens opptreden under MTV Europe Music Awards. Foto: All Over Press
FESTET PÅ HOMSEKLUBB: Justin Bieber er ennå ikke gammel nok til å kjøpe alkohol, men skal ha festet på en av Belfasts mest populære homseklubber etter søndagens opptreden under MTV Europe Music Awards. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den 17 år gamle popstjernen Justin Bieber har hatt en tøff tid etter at en kvinnelig fan anklaget ham for å være far til hennes baby.

Da Bieber i helgen var i den nord-irske hovedstaden Belfast for å delta på MTV Europe Music Awards, gjorde han derfor sitt beste for å unngå spørsmål om skandalen fra presse og nysgjerrige fans.

- Fansen ventet utenfor hotellet hans i håp om å få et glimt av ham, men han ble smuglet inn en sideinngang etter prisutdelingen og dro senere ut igjen samme vei, sier en kilde til The Sun.

Etter å ha opptrådt under prisutdelingen, skal Bieber ifølge The Sun derfor ha søkt tilflukt på det stedet det var minst sjanse for å møte på noen av sine mange tusen unge kvinnelige fans - homseklubben Kremlin.

Det er ikke kjent om Justins kjæreste - skuespilleren Selena Gomez - ble med til den populære homseklubben.

Flere amerikanske medier hevder at Justin Bieber har sagt seg villig til å ta en farskapstest for å bevise sin uskyld, og at han deretter planlegger å saksøke kvinnen som har kommet med påstandene, Mariah Yater.

Bildene av babyen kan du se i Se og Hør denne uken.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her slår han tilbake mot bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer