Besøkte graven etter 10 år

Frem til nylig har ikke Benedicte Adrian orket å besøke farens gravsted.

GJØR MGP-COMEBACK: I 1984 vant Benedicte Adrian den norske finalen i Melodi Grand Prix sammen med Ingrid Bjørnov. I år prøver hun seg på ny, sammen med rapperen Sirius og popkometen Haji Salem i gruppen United. Foto: Stella Pictures
GJØR MGP-COMEBACK: I 1984 vant Benedicte Adrian den norske finalen i Melodi Grand Prix sammen med Ingrid Bjørnov. I år prøver hun seg på ny, sammen med rapperen Sirius og popkometen Haji Salem i gruppen United. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Julaften var Benedicte Adrian en av gjestene på TV 2s «God morgen, Norge».
Den rutinerte artisten sang duett med dansevinneren Atle Pettersen (22). Se og Hør møtte Benedicte under prøvene til opptredenen.

– Jeg sa ja umiddelbart da de ringte. For meg er det helt topp å starte julaften på TV 2 ettersom jeg for første gang feirer jul uten barna i år, sa Benedicte til Se og Hør et par dager før julaften.

Jul uten barna
Se og Hør avslørte i høst at Benedicte er separert fra sin franske ektemann. I år feirer Victor (11) og Alexia (9) julen hos ham i Frankrike.

– Selv reiser jeg utenbys og feirer sammen med gode venner.

– Hvordan blir det å feire jul uten barna?

– Jeg ser dem jo nesten 90 prosent resten av året, så det går fint. Om jeg skulle sippe litt på julaften, er jeg blant gode venner som tar seg av meg. De er min beredskapstropp, smiler Benedicte.

Selv ønsket hun seg Märtha Louises englebok til jul. Denne fikk Benedicte overraskende overlevert på TV 2 julaften – i signert utgave.

– Jeg har lenge hatt lyst på denne boken. Märtha Louise setter jeg utrolig stor pris på. Hun er et slikt varmt menneske.

– Tror du selv på engler?

– Jeg er ikke så veldig alternativ, men det er pappa som er engelen min, sier Benedicte.

Døde brått
For 10 år siden feiret foreldrene jul hos Benedicte i Frankrike da faren Hans Christian Adrian døde brått. Han ble funnet død i sengen på morgenen den 30. desember.

– Det ble en veldig annerledes julefeiring det året. Jeg var gravid og måtte bare prioritere meg selv opp i alt som skjedde.

Benedictes far ble 69 år gammel. Først i høst var hun på gravstedet hans i Oslo.

– Jeg har problemer med å besøke kirkegårder. Jeg ser ikke noe fint med døden. Den er oppskrytt, sier Benedicte.

Hun slo gjennom med et brak da hun sammen med Ingrid Bjørnov vant den norske Grand Prix-finalen i 1984. Dollie de Luxe ble allemannseie. Nå er Benedicte igjen klar for konkurransen. Denne vinteren synger hun for finaleplass i gruppen United.

– Jeg er sammen med to unge, men fantastisk flinke artister. Sangen vår er veldig annerledes, så dette blir spennende, sier Benedicte Adrian.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk kreft - så døde faren 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer