Besøkte Ashton midt på natten

Rihanna trodde hun kunne snike seg usett inn til Ashton Kutcher.

HEMMELIG BESØK: Natt til torsdag snek popstjernen Rihanna seg inn til Ashton Kutcher.  Foto: All over press
HEMMELIG BESØK: Natt til torsdag snek popstjernen Rihanna seg inn til Ashton Kutcher. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rundt klokken tolv natt til torsdag ble superstjernen Rihanna (24) tatt på fersken da hun snek seg inn i skuespiller Ashton Kutchers (34) millionvilla. 

Ifølge TMZ kjørte sangeren og hennes sikkerhetsvakter opp foran kjekkasens bolig i Hollywood i to sorte, pansrede biler. 

24-åringen prøvde å skjule seg i baksetet, men de oppmøtte fotografene fikk så vidt et glimt av stjernen før hun forsvant inn til Kutcher. Fire timer senere dro hun igjen. Det er usikkert hva som foregikk i huset og ingen av stjernene har så langt kommentert besøket.   

Rihanna har de siste månedene vært mye sammen med eks-kjæresten Chris Brown (23), noe som har ført til spekulasjoner om at de to igjen er et par.

Ashton Kutcher har blitt sett sammen med en rekke ukjente kvinner etter bruddet fra Demi Moore. Kanskje er det en ny stjerneromanse på gang i Hollywood?

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er helt uskyldig  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer