Besøkte Alta i hemmelighet

- Det er så kaldt, det er bare is! sier den internasjonale popstjernen etter besøket.

POPULÆR: PÅ 90- og starten av 2000-tallet gjorde Jenny Frost (t.h) tsuksess med popgruppa Atomic Kitten. Her er hun sammen med Natasha Hamilton og Liz McClarnon. Foto: Stella
POPULÆR: PÅ 90- og starten av 2000-tallet gjorde Jenny Frost (t.h) tsuksess med popgruppa Atomic Kitten. Her er hun sammen med Natasha Hamilton og Liz McClarnon. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Som del av popbandet Atomic Kitten, herjet Jenny Frost (33) på 90- og 2000-tallet hitlistene i Europa med låter som «Whole Again», «The Tide is High» og «Eternal Flame».

Men de siste årene har 33-åringen gjort karriere på britisk TV og for tiden gjør hun suksess som programleder i reiseprogrammet «Holiday Heaven on Earth».

I programmet tester Jenny ut forskjellige eksotiske reisemål verden rundt, og i helgen dukket hun opp i Alta for å teste byens ishotell.

«- Jeg er i ishotellet i Norge. Det utrolig, rart men utrolig. -21 og det blir kaldere!» skrev Frost på sin Twitter-side lørdag, samtidig som hun la ut bilder av seg selv foran hotellet.

Til tross for sitt kjølige etternavn la imidlertid ikke programlederen skjul på at han helst trives med litt varmere temperaturer på soverommet.

«- Det er så kaldt, det er bare is! Jeg har savnet dyna mi. På soverommet var det -7 og ute var det -27!»
skrev hun søndag på Twitter-siden.

Til tross for det kalde være skryter imidlertid Jenny Frost av Finnmark som turistmål til sine over 60 000 Twitter-fans.

«- Jeg hadde en topp tid i nord-Norge. Nordlyset var utrolig vakkert, skileiken var veldig gøy of ishotellet fantastisk. Men det er jo ikke noe som er så deilig som ditt eget hjem. »

Foreløpig er det ikke kjent om programmet fra Alta vil bli sendt på norsk TV.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Demi droppet datterens 18-årsdag.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer