Besøker klinikk etter utroryktene

Tori Spellings ektemann prøver alt for å redde ekteskapet.

 Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Tori Spellings (40) ektemann, Dean McDermott (47), ble for jul anklaget for å ha vært utro mot Tori med en kanadisk kvinne.

Paret har nektet å kommentere påstandene, men Tori har blitt observert uten giftering og flere av «Beverly Hills 90210»-stjernenes venner at uttalt at skandalen har satt store spor hos TV-stjernen.

Nå skriver bladet Life & Style at Dean to ganger har blitt observert på en rehabiliteringsklinikk i Los Angeles.

Begge besøkene skal ha foregått i hemmelighet.

Det første besøket var 9. januar, da både Tori og Dean gjestet klinikken, som i følge Radaronline.com behandler alkohol- og rusavhenighet og forskjellige psykiske problemer.

18. Januar var andre gang paret besøkte klinikken.

- Dean hadde på seg solbriller og satt i passasjersete i bilen. Han virket ikke lykkelig. Det så ut som om han ikke hadde barbert seg på en uke og hadde et veldig trist ansiktsuttryk når de kjørte avgårde, sier et øyenvitne til Life & Style Magazine.

REALITYSTJERNER: Tori og Dean har de siste årene vært å se i flere forskjellige realityserier på norske TV-skjermer. Mest kjent er de for serien «Tori & Dean: Inn Love». Foto: FameFlynet
REALITYSTJERNER: Tori og Dean har de siste årene vært å se i flere forskjellige realityserier på norske TV-skjermer. Mest kjent er de for serien «Tori & Dean: Inn Love». Foto: FameFlynet Vis mer

Besøket skjer under en måned etter at parets syvårige ekteskap ble revet i stykker av beskyldninger om at McDermott har vært utro med den kanadiske kvinnen Emily Goodhand (28).

Ifølge Us Weekly, hevder kvinnen at sidespranget skjedde, da Dean var på førjulsbesøk i hjemlandet Canada uten Tori.

Goodhand hevder også at Dean lenge har klaget på sexlivet med «Beverly Hills 90210»-stjernen.

- Dean vil ha sex hele tiden. De hadde et vilt sexliv da de traff hverandre første gang. Da hadde de ikke barn og var veldig uhemmet, påstår en kilde til Radaronline.com.

Paret har enn så lenge ikke kommentert den påståtte utroskapsskandalen. Ifølge Radaronline holder stillheten på å ta livet av Dean.

- Tori er besatt av å ha en perfekt familie. Det er en stor del av hennes image. Å kommentere utroskapen ville skadet det bildet. Det er en veldig spent stemning mellom de og Tori gjør Deans liv til et helvete, sier en kilde til nettstedet.

LES OGSÅ:   Arveløs og blakk etter familiekrangel