Ben Affleck og Jennifer Garner vil redde forholdet:

- Besøker kirken sammen for å redde ekteskapet

Ben Affleck og Jennifer Garner ber om åndelig støtte i kampen for å unngå skilsmisse.

FORLOT KIRKEN SAMMEN: Ben Affleck og Jennifer Garner forlot søndag kirken i Los Angeles sammen med sine tre barn. Foto: NTB Scanpix
FORLOT KIRKEN SAMMEN: Ben Affleck og Jennifer Garner forlot søndag kirken i Los Angeles sammen med sine tre barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I 2015 annonserte Ben Affleck (44) og Jennifer Garner (44) at de skulle skilles, men nå skal gjøre alt de kan for å redde ekteskapet.

Ett av disse tiltakene skal ifølge Radaronline være å gå i kirken sammen.

Søndag ble paret avbildet da de forlot kirken i Pacific Palisades i Los Angeles, sammen med sine tre barn Violet (11), Seraphina (8), og Samuel (5).

De to filmstjernene skal ha hatt en flørtende tone, hvor Ben hvisket til Jennifer, og hun lo lykkelig.

Denne måneden avslørte «Batman vs. Superman»-skuespilleren Ben Affleck (44) at han hadde gjennomgått behandling for alkoholproblemer.

Alkoholproblemene skal ifølge Radaronline ha vært en av grunnene til slitasjen på ekteskapet.

FAMILIE: Ben og Jennifer gjør alt for at familien på fem skal bestå. Foto: NTB scanpix
FAMILIE: Ben og Jennifer gjør alt for at familien på fem skal bestå. Foto: NTB scanpix Vis mer

Boot-camp

Jennifer skal ha fått Ben til å gå med på en egen privat rehabilitering for å redde ekteskapet.

- Ben har gått med på og komme i bedre form både psykisk og fysisk for Jennifer. Som er en slags privat boot-camp, sa en kilde til Radaronline.

Avslørte behandling for rusmisbruk på Facebook

Det var for to uker siden Ben Affleck skrev om behandlingen mot alkoholisme i et eget Facebook-innlegg.

- Jeg har gjennomgått behandling for alkoholisme, noe jeg har håndtert tidligere og som jeg vil fortsette å jobbe med. Jeg vil leve livet fullt ut og være en så god far jeg kan, skriver han.

Affleck begrunner også hensynet til barna for at han har gjennomgått behandling.

- Jeg vil at mine barn skal vite at det ikke er noen skam i å be om hjelp når du trenger der. Jeg vil være en kilde til styrke for alle der ute som trenger hjelp, men som er redd for å ta det første skrittet. Jeg er heldig som har kjærlighet fra min familie og venner, inkludert min medforelder, Jen, som har støttet meg og tatt seg av barna mens jeg har gjort den jobben jeg skulle gjøre.

- Dette er det første av mange skritt mot en positiv tilbakekomst, skriver Affleck på Facebook.

Tilbakeviste rykter om barnepiken

De verdensberømte skuespillerne avslørte at de skulle skilles. dagen etter sin 10 års bryllupsdag.

Saken fortsetter under bildet.

DEN GANG DA: Affleck og Garner ble sammen i 2003. Her er paret på en baseballkamp i 2007. Foto: REUTERS / Brian Snyder
DEN GANG DA: Affleck og Garner ble sammen i 2003. Her er paret på en baseballkamp i 2007. Foto: REUTERS / Brian Snyder Vis mer

«Etter nøye vurdering har vi tatt den vanskelige beslutningen om å skilles. Vi har fortsatt kjærlighet og vennskap til hverandre, og en forpliktelse til å oppdra barna våre sammen.»

«Vi ber om at barnas privatliv blir respektert i denne vanskelige tiden. Dette er vår eneste kommentar om denne private familiesituasjonen. Takk for forståelsen», skrev de i en uttalelse, ifølge People.

Kun én måned etter bruddet oppsto det rykter om at «Argo»-kjekkasen hadde vært utro med barepiken deres, Christine Ouzounian (29).

LES OGSÅ: Dro på romantisk badeferie etter bruddet med Katy Perry

SEPARERT: I 2015 annonserte ekteparet at de ville skilles, men det har enda ikke blitt gjennomført. Nå gjør de alt de kan for å redde ekteskapet. Foto: NTB scanpix
SEPARERT: I 2015 annonserte ekteparet at de ville skilles, men det har enda ikke blitt gjennomført. Nå gjør de alt de kan for å redde ekteskapet. Foto: NTB scanpix Vis mer