Beskyttet datteren mot blitzregnet

David Beckham passet godt på Harper under moteuken i New York.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: David Beckham er tydelig stolt av minstedatteren Harper Seven Beckham (7 mnd). Nylig var Victoria og David på Fashion Week i New York der Victoria viste frem den nye kolleksjonen til sitt klesmerke.

Presseoppbudet var enormt da paret la turen til en restaurant i sentrum. Hundrevis av fans og fotografer hadde samlet seg for å få et glimt av stjerneparet og hylte og skrek de endelig viste seg. Mens fotografene knipset bilder som gale og blitsregnet strålte rundt stjernene la David en beskyttende hånd rundt datterens hode og prøvde å skåne henne fra det intense lyset.

«LA Galaxy»-stjernen har tidligere fortalt at han er en svært overbeskyttende far.

- Jeg vil være overbeskyttende på alle måter, men hun har også tre brødre som vil passe på henne. De vil ta henne til og fra stevnemøtene hennes, og faren hennes åpner døren når de kommer hjem. Vi er en gjeng med beskyttende menn, sier David til Associated Press.

Den syv måneder gamle jenta er allerede svært medievant og har vært på forsider over hele verden. Hun har også en stor garderobe og blir kledd opp i designerklær av motemammaen Victoria.

Stjerneparet har de tre guttene Brooklyn, Romeo og Cruz, og David forteller at det er en helt annerledes opplevelse å få en jente. 

- Hun er roligere enn guttene. De har hatt mye energi fra de ble født, og de sov aldri om natten da de var små. Harper er helt annerledes. Hun er fantastisk og sover fra elleve om kvelden til halv åtte om morgenen. Hun er en ordentlig liten jente og veldig feminin. Alt hun gjør fascinerer meg, når hun beveger seg eller lager lyder, sier den stolte faren.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her debuterer Harper Beckham på moteshow  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer