Beskytter barna for rampelyset

Fredspriskonsert-aktuelle Sarah Jessica Parker verner om sine smårollinger.

SEOGHØR.NO: Sarah Jessica Parker (47) er kjent som Carrie Bradshaw i «Sex og singelliv», men har langt mer å styre med enn sitt moteelskende alter ego. 

Etter at hun og ektemannen Matthew Broderick (50) fikk tvillingene Marion Loretta (3) og Tabitha (3) via surrogatmor, har hverdagen blitt ekstra hektisk.

Tidligere denne måneden trosset Parker og barnepiken stormen Sandy for å få døtrene i barnehagen. Men da de fikk øye på paparazzi-fotografene satte stjernen opp tempoet.

Skuespilleren prøver å gi barna en så normalt oppvekst som mulig, og Parker var tydelig irritert over fotografene som fulgte etter dem. 

Sarah Jessica Parker og Matthew Broderick er dessuten foreldre til sønnen James Wilkie, som nylig fylte ti år. 

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

47-åringen elsker selvsagt sine tre sjarmtroll, men innrømmer også at det kan være en stor utfordring å holde barna glade og samtidig pleie ekteskapet. 

- Barn kan distrahere deg fra forholdet ditt - både på godt og vondt. Det er viktig å fokusere på alle deler av forholdet, sier hun til avisen The Telegraph. 


Hun innrømmer også at hverdagen har blitt mer utfordrende etter familieforøkelsen.

- Å gå fra ett til tre barn er en mye større tilpasning enn å bli mor for første gang. Et barn virker svært lett i forhold til der jeg er i dag.

Den populære New Yorkeren kommer til Norge i begynnelsen av neste måned, i forbindelse med sin vertinnerolle for Nobels Fredspriskonserten som avholdes i Oslo Spektrum 11.desember.

En oppgave 47-åringen ser på som en ære:


- Det er et stort privilegium å være en del av årets Nobels Fredspriskonsert. Jeg er beæret over å få dele scene med slike fantastiske artister, har Parker uttalt i en pressemelding.

Sammen med henne står hennes skotske skuespillerkollega Gerard Butler (43).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Disse føttene vekker oppsikt