Carola Häggkvist:

- Beskyttelse hadde vært bra

Stjernen forteller selv om hendelsen.

SKADE: Carola Häggkvist viser fram skade i sosiale medier. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
SKADE: Carola Häggkvist viser fram skade i sosiale medier. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert

«Finn en feil», skriver den svenske stjernen Carola Häggkvist (54) på Instagram.

Til teksten har artisten delt flere bilder av seg selv, hvor man tydelig ser feilen. Hennes ene arm er nemlig forslått, og nå avslører stjernen selv hva som har skjedd.

«Siste natten med gjengen, og selvsagt klarer man å dra på seg en skikkelig blåklokke på armen som jeg oppdager etter en liten stund», skriver hun.

- Ingen fare

54-åringen forklarer videre at hendelsen fant sted under innspillingen av «Stjärnorna på slottet», under en av kjendisenes aktivitet.

«Det svidde litt, så kom kulen og litt seinere kom fargepaletten. Nesten samme farger som øyesminken min», fortsetter hun.

Den svenske yndlingen påpeker riktignok at det går bra med henne.

«Ingen fare med meg, men beskyttelse hadde vært bra å ha på seg. Alltid like spennende når man satser alt».

«Främling»-stjernen røper imidlertid ikke hva slags aktivitet det er snakk om, ei heller hvilken annen kjendis som arrangerte aktiviteten under innspillingen.

HEMMELIGHETSFULL: Lenge har sønnen til Runar Søgaard og Carola Häggkvist, Amadeus Sögaard, sagt at han har en hemmelighet. Nå røper han endelig hva det er. Video: Expressen Vis mer

Tok korsbåndet

Også da 54-åringen i 2014 var med i den svenske versjonen av «Hver gang vi møtes» skadet hun seg.

Det gjorde hun da deltakerne skulle spille en cricketkamp for underholdningens skyld, og en overivrig og svært konkurranselysten Carola slang seg over en trepinne med kneet først - og reiv korsbåndet.

Hun har siden slitt med et vondt kne.

FALT: Da Carola Häggkvist skulle opptre under «Late Night Concert», gikk det ikke helt etter planen. Etter at hun falt, måtte de stoppe innspillingen. Video: TV4 Vis mer

Trakk seg

Tidligere i år var hun også med i den svenske versjonen av «Skal vi danse», «Let's Dance». I løpet av sesongen valgte hun imidlertid å trekke seg, grunnet sykdom.

- Vi er utrolig lei oss for at dette skjer, men samtidig går helse og velvære alltid først. Beslutningen er tatt i samråd med hele produksjonen. Det er av medisinske grunner, så det er klokt å avbryte for at man skal kunne få det bra igjen, rett og slett, sa programleder Petra Mede til TV4 Nyheterna.

Kneet skal imidlertid ikke ha vært årsaken til at hun trakk seg fra danseprogrammet, det skal nemlig, ifølge Aftonbladet, ha skyldtes utmattelse.

HARSELERER: Her gjør den svenske stjerna Pernilla Wahlgren narr av Carolas Eurovision-opptreden. Video: Pernilla Wahlgren / Instagram / Eurovision 2021 Vis mer

LES OGSÅ: - Gjorde det slutt på verst tenkelige måte

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer