Amber Smith:

Beskyldt for sønnens død

- Jeg tilgir dem.

DØDE: Det har vært stille fra countrystjernen Granger Smith og hans kone Amber etter at deres tre år gamle sønn mistet livet. Nå takker de for støtten de har fått. Vis mer
Publisert

I juni 2019 mistet countrystjernen Granger Smith (42) og kona Amber Smith (40) sin tre år gamle sønn, River Kelly, i en tragisk drukningsulykke.

40-åringen har hele veien vært åpen om sorgen på sosiale medier, og fortalt ærlig og åpenhjertig om de tøffe stundene.

To år etter dødsfallet ønsket familien sønnen Maverick (9 md.) velkommen til verden. Firebarnsmoren har fortalt om at den lille gutten bringer mye glede, men også ettertanke.

- Jeg var så takknemlig over å ha Maverick og jeg var så full av glede, men jeg var også veldig trist fordi vi ikke hadde Riv (River, red.anm.). Men så ville vi ikke hatt Maverick hvis vi ikke mistet Riv. Det er en rar ting å tenke på, fortalte hun nylig i podkasten «Meaning Full Living» om de første ukene etter Mavericks fødsel.

«Hvorfor ble han ikke passet på?»

Det utsagnet skulle vise seg å tilsynelatende være provoserende for noen. Mandag kunne influenseren, ifølge Page Six, dele et skjermbilde på Instagram-story av en melding hun hadde mottatt:

«Hvordan druknet River? Hvorfor ble han ikke ordentlig passet på og overvåket? Ikke min sak, men at en vakker baby drukner og så bare få et annet barn... liksom: «Ooops, leit med den ene, vi får bare en annen og erstatter ham», lød meldingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer