Amber Smith:

Beskyldt for sønnens død

- Jeg tilgir dem.

DØDE: Det har vært stille fra countrystjernen Granger Smith og hans kone Amber etter at deres tre år gamle sønn mistet livet. Nå takker de for støtten de har fått. Vis mer
Publisert

I juni 2019 mistet countrystjernen Granger Smith (42) og kona Amber Smith (40) sin tre år gamle sønn, River Kelly, i en tragisk drukningsulykke.

40-åringen har hele veien vært åpen om sorgen på sosiale medier, og fortalt ærlig og åpenhjertig om de tøffe stundene.

To år etter dødsfallet ønsket familien sønnen Maverick (9 md.) velkommen til verden. Firebarnsmoren har fortalt om at den lille gutten bringer mye glede, men også ettertanke.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram melder Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

- Jeg var så takknemlig over å ha Maverick og jeg var så full av glede, men jeg var også veldig trist fordi vi ikke hadde Riv (River, red.anm.). Men så ville vi ikke hatt Maverick hvis vi ikke mistet Riv. Det er en rar ting å tenke på, fortalte hun nylig i podkasten «Meaning Full Living» om de første ukene etter Mavericks fødsel.

«Hvorfor ble han ikke passet på?»

Det utsagnet skulle vise seg å tilsynelatende være provoserende for noen. Mandag kunne influenseren, ifølge Page Six, dele et skjermbilde på Instagram-story av en melding hun hadde mottatt:

«Hvordan druknet River? Hvorfor ble han ikke ordentlig passet på og overvåket? Ikke min sak, men at en vakker baby drukner og så bare få et annet barn... liksom: «Ooops, leit med den ene, vi får bare en annen og erstatter ham», lød meldingen.

Youtuber og dødser Anders Rox skulle prøve på noe spektakulært i Bergen. YouTube: Anders Rox Vis mer

Videre påstår Instagram-følgeren at Rivers død var hundre prosent mulig å unngå.

«Du kan prøve å rettferdiggjøre det, men det endrer ikke fakta».

Uttalelsen om at Maverick ikke ville vært født dersom River fremdeles var i live, får følgeren til å rase:

«Den uttalelsen er virkelig respektløs overfor River og tilsidesetter ham».

Over skjermbildet skriver Amber at «Gud er hennes styrke når de etter tre år fremdeles mottar slike meldinger».

«Drepte ditt eget barn»

Allerede dagen etter publiserte Amber Smith nok et skjermbilde på Instagram-story, av en kommentar hun hadde lagt igjen til en annen familie som tilsynelatende også hadde mistet et barn.

«Alle vi mødre som kjenner til denne smerten har bedt så mye for familien deres», lød firebarnsmorens kommentar.

En annen Instagram-bruker har i etterkant svart på Ambers kondolanse i kommentarfeltet, skriver People.

OMKOM: Tidligere blogger og influenser Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Foto: Privat Vis mer

«Dette gjør meg såååå sint! Hvorfor er dere så uansvarlige foreldre?!? Lær babyer å svømme, sett opp et gjerde rundt bassenget, BESKYTT barna dine! Dette er din feil, du DREPTE ditt eget barn. Virkelig forkastelig», mener brukeren.

Artistkona har publisert et skjermbilde av kommentaren på Instagram-story sammen med et bibelvers, og legger til at hun ikke kan klandre dem for utsagnet:

«Vi lever i en ødelagt verden. Det har tatt meg tre år å ikke bli såret av slike kommentarer, men jeg tilgir dem. Jeg har et sterkt forhold til Jesus», meddeler hun til sine nesten 275 000 følgere.

Var vitne til ulykken

I podkasten «Meaning Full Living» fortalte Amber Smith også om hvordan hun og ektemannen snakket med sønnen Lincoln Monarch (8) og datteren London (10) om Rivers død. De to barna ble nemlig vitne til ulykken.

ORDLØS: Skuespiller Alec Baldwin får vite at kollega og filmfotograf Halyna Hutchins har omkommet etter å ha blitt truffet av et skudd fra en rekvisittpistol avfyrt av Baldwin selv på filmsettet i filmen "Rust" i høst. Video: Santa Fe Police Departement Vis mer

- Vi måtte være veldig ærlige helt fra start. Vi dro hjem med intensjonen om å være veldig ærlige. Vi sa: «River var uten oksygen for lenge. De gjorde alt de kunne, men «Bubbie» døde», fortalte hun åpenhjertig i podkasten.

LES OGSÅ: Står frem: - Jeg er redd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer