Nicky Minaj og ektemannen:

Beskyldt for grove bestikkelser

Kvinnen, som skal ha blitt voldtatt i 1995, skal ha slitt psykisk i flere år. Hun hevder også at hun har blitt trakassert av det profilerte paret.

I HARDT VÆR: Nicki Minaj og Kenneth Petty får så ørene flagrer av Jennifer Hough, som hevder hun ble voldtatt av Petty i 1995. Hun mener paret har tilbudt henne så mye som 4,6 millioner kroner for å trekke tilbake anklagene. Foto: Jamie McCarthy / Getty Images
I HARDT VÆR: Nicki Minaj og Kenneth Petty får så ørene flagrer av Jennifer Hough, som hevder hun ble voldtatt av Petty i 1995. Hun mener paret har tilbudt henne så mye som 4,6 millioner kroner for å trekke tilbake anklagene. Foto: Jamie McCarthy / Getty Images Vis mer
Publisert

En kvinne hevder at rapper Nicki Minajs (38) ektemann, Kenneth Petty (43), voldtok henne da de begge var i tenårene for mer enn 20 år siden. Flere år etterpå skal hun ha følt seg trakassert av paret - og forsøkt presset til å trekke tilbake anklagene.

Det kommer frem i nylig opprettet sak mot paret, skriver PageSix.

LATTERLIGJØRES: Voksfigur av Nicki Minaj får folk til å klø seg i hodet. Video: Kameraone Vis mer

Mer enn fire års fengsel

Jennifer Hough, som kvinnen heter, forklarer, ifølge nettstedet, i retten i Brooklyn at hun skal ha bli voldtatt av Minajs ektemann i 1994 etter at hun møtte ham da hun ventet på en skolebuss i Jamaica.

Petty skal ha nærmet seg henne ved busstoppet, for deretter å ha dratt opp en kniv, holdt den mot henne og tatt henne med til et hus i nærheten. Det var i dette huset at voldtekten skal ha funnet sted, ifølge søksmålet.

Etter den påståtte voldtekten skal Petty ha gått vekk fra henne, bort til et speil og uttalt «Jeg er mannen. Jeg er mannen» mens han speilet seg.

Petty ble etterpå arrestert og endte opp med å inngå en «taushetsavtale». Han sonet mer enn fire år i fengsel for voldtektsforsøk, noe som tidligere er omtalt av blant andre New York Times.

- Slet psykisk

Nå hevder Jennifer Hough at hun slet psykisk i flere år etter overfallet, og at hun senere ble kontaktet av Minaj da Petty i 2020 ble arrestert etter at han unnlot å registrere seg som sexforbryter i California - med bakgrunn i nettopp denne saken.

Ifølge kvinnen ble hun oppringt av Minaj på telefonen, som tilbudte seg å hjelpe henne ut av situasjonen - først ved å betale fly for Hough og familien til California for å møte dem.

Forslaget skal ha blitt blankt avvist.

- Kontaktet flere ganger

Rapperen skal også ha tilbudt å sende sin assistent til henne så de sammen kunne utforme en uttalelse som viste at hun trakk tilbake anklagene.

Dette skal de heller ikke ha fått gjennom hos den fornærmede kvinnen.

Hough hevder at hun og familien flere ganger har blitt tilbudt gigantsummer helt opp til 500 000 dollar, drøye 4,6 millioner kroner, av Minaj og co. for å trekke tilbake alt av anklager tilbake, skriver PageSix.

STUNT: Det gikk ikke helt etter planen da Rød Løpers Jonas Hammer skulle imponere Nicki Minaj under superstjernas Oslo-besøk Vis mer

Minaj og Petty innledet et forhold i slutten av 2018, og i oktober 2019 kunngjorde Minaj at de hadde giftet seg.

Rapperen skal ha kjent Petty siden tenårene, men de skal ikke ha forelsket seg før i voksen alder. Petty er også dømt for overlagt drap etter å ha skutt en mann i 2002.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer